fbpx

Coperta RevistaTango.ro – Marea Dragoste, Venera Protasova și Florin Guzgă/ Arabela Nicolau și Marius Mihalache, nr. 126, februarie 2017

de
Venera Protasova (Lucia) si Florin Guzga (Edgardo), Arabela Nicolau si Marius Mihalache pe copertele Marea Dragoste-revistatango.ro, nr. 126, februarie 2017

Ediția de februarie 2017 a revistei Marea Dragoste/ revistatango.ro aduce, sub cele două coperte, două mari povești de iubire: protagoniștii operei Lucia di Lammermoor, în regia lui Andrei Șerban, într-o scenă din spectacol, pe de o parte, și soții muzicieni Marius Mihalache și Arabela Nicolau, pe de altă parte.

Anul 2017 a început cu un mare eveniment cultural, petrecut la Opera Națională București manageriată de Beatrice Rancea, premiera spectacolului Lucia di Lammermoor regizat de Andrei Șerban și dirijat de Marcello Mottadelli, asta după ce finalul de an a stat sub semnul întâlnirii cu fascinantul tenor Roberto Alagna, aflat pentru prima dată pe o scenă românească la cea ce-a patra ediție a Galei Premiilor Operelor Naționale.

Toate aceste evenimente artistice de excepție, întâlniri de-o frumusețe greu de egalat, le-am ilustrat în ediția de februarie 2017 a revistei Marea Dragoste/ revistatango.ro, sub o copertă care-i cuprinde în aceeași îmbrățișare pe protagoniștii operei lui Gaetano Donizetti, soprana rusă Venera Protasova și tenorul ieșean Florin Guzgă. Interviuri cu marele regizor Andrei Șerban, cu tenorul Roberto Alagna, cu dirijorul Marcello Mottadelli, cu artiștii din distribuția spectacolului Lucia di Lammermoor –  Venera Protasova, Florin Guzgă, Valdis Jansons – cu criticul și cronicarul muzical italian Sabino Lenoci, fondatorul revistei l’Opera, cu mezzosoprana Bruna Baglioni, susținătoare a unui master-class la București, dar și relatări despre câteva spectacole ale Operei Naționale Române Iași, Don Giovanni sau Kabaret, se străduiesc să ilustreze lumea sublimă a operei, care ar merita mai mult din atenția și iubirea noastră.

Pe de altă parte, într-o lună februarie dedicată iubirii, trei povești de dragoste și de familie și-au găsit locul în cealaltă jumătate a publicației noastre. Cunoscutul muzician Marius Mihalache și-a împlinit sufletul și și-a întregit familia alături de cântăreața Arabela Nicolau și, pentru prima dată, au acceptat să pozeze alături de fetița lor în vârstă de doi ani, Emily, și de băiatul lui Marius, adolescentul- muzician Lorin Mihalache, și să ne împărtășească povestea întâlnirii lor.

O altă istorie exemplară de iubire cuprinsă în paginile revistei este cea dintre Florin Rădulescu – fratele celebrei Mihaela Rădulescu – și Anca Rădulescu, cunoscută profesoară de make-up, make-up artistă și designer de sprâncene, care au trecut împreună prin încercări extreme, dar și-au păstrat iubirea și familia întreagă. Iar un cuplu aflat de început de drum al iubirii – format din actorul Rareș Lucaci și make-up artista Bianca Marca – ne povestește cum s-au îndrăgostit unul de celălalt aproape fără să vrea…

În aceeași ediție, nonconformista și curajoasa artistă Loredana Groza ne-a vorbit despre noua ei carte, “Sentimente”, iar Dragoș Bucurenci despre volumul său recent apărut la Curtea Veche Publishing, “Curajul de a ne vedea văzuți”, în două interviuri pline de emoție și de autenticitate.

Luminița Arvunescu ne-a dăruit amănunte inedite legate de proiectul său Opera FANtastica, iar scriitorul Alex. Ștefănescu a continuat în paginile publicației noastre șirul evocărilor sale făcute sub titlul Timp retrăit, printr-un text de-o frumusețe profundă care, cu siguranță, vă va face să lăcrimați de emoție: “Eu și Maria”.

Nu lipsesc din sumar textele superbe scrise de scriitoarele Simona Catrina, Alice Năstase Buciuta, Manu Pencea, Raluca Kișescu, o invitație elegantă și seducătoare făcută de Radu Rizea de a cunoaște vinurile de la Domeniul Coroanei Segarcea, rubrica Cea mai frumoasă poezie, sfaturi pentru frumusețe și sănătate semnate de esteticiana Ioana Adina Oancea, știri despre noutățile de interes și imagini de excepție realizate de artistul-fotograf Paul Buciuta, dintr-o ediție plină de lumină, de frumusețe, de mare dragoste.

 

SCRISOARE

  1. Cine crede în Dragobete?

de Alice Năstase Buciuta

 

DOMENIUL COROANEI SEGARCEA
6. Feteasca Neagră și adierea blândă a primăverii

de Radu Rizea

GALA

  1. Gala Premiilor Operelor Naționale

INTERVIU

  1. Roberto Alagna: Cele mai mari fericiri mi-au venit din iubire
  1. Andrei Șerban: Și dușmanilor mei le sunt recunoscător!
  1. Marcello Mottadelli: Opera e ca o cină în familie
  2. Venera Protasova: Pentru mine cortina abia a început să se deschidă
  3. Florin Guzgă: Dumnezeu a rânduit să-L slujesc şi la biserică, şi în artă

30 Ramon Vargas: Suntem niște atleți ai vocii

32 Valdis Jansons: Andrei Șerban a mers mult dincolo de povestea unei fete oprimate

36 Sabino Lenoci: Opera din București poate sta alături de marile teatre ale lumii

  1. Bruna Baglioni: Sunteți o țară de cântăreți

interviuri de Alice Năstase Buciuta

fotografii de Paul Buciuta

BODY & SOUL

  1. Neutral Is the new White – modă androgină a tinerilor designeri
  2. Sfaturi bune pentru pielea frumoasă

de Ioana Adina Oancea

CAIET DE AMINTIRI

  1. Ursuleț de ziua (ne)îndrăgostiților

de Simona Catrina

BAMBI

  1. Dacă lumea ar merge step by step

DOSAR

  1. Cea mai de preț iubire e la preț întreg

de Raluca Kișescu

  1. Iubirea fără iubometru

de Manu Pencea

TIMP RETRĂIT

  1. Eu și Maria

de Alex. Ștefănescu

INTERVIU

  1. Dragoș Bucurenci: Cred că ispășesc toate blestemele enumerate de Maria Tănase în „Cine iubește și lasă”.
  2. Loredana: Sunt hacker-ul tinereții fără bătrânețe!
  3. Luminița Arvunescu: Opera FANtastica îmi oferă imensă bucurie

 

LOVE STORY

  1. Arabela, Marius, Lorin și Emily Mihalache – Muzică și Iubire

36 Răzvan Lucaci și Bianca Marca – Îndrăgostiți, deși n-au vrut

  1. Anca și Florin Rădulescu – În căutarea definiției iubirii

DRIVE TEST

  1. Drumuri în siguranță cu Nokian Tyres

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.