fbpx

Copiii au intrare gratuita la Divertiland toata luna iunie

de

Divertiland, cel mai mare parc de distractii din Romania localizat in vestul capitalei, in zona Militari, care si-a redeschis portile pe 30 mai, desfasoara o campanie, pana la finalul lunii iunie, prin care copiii sub 10 ani beneficiaza de intrare gratuita la distractie. Adultii insotitori vor plati 50 RON in timpul saptamanii si 80 RON in weekend.

Pe durata vizitei la Divertiland, cei mici se pot bucura de toboganele si piscinele special dedicate lor, se pot juca cu animatorii Divertiland sau pot participa la diverse concursuri si ateliere.
In sezonul 2014, Divertiland asteapta peste 120.000 de vizitatori, cu atractii incitante si cu servicii moderne si de calitate, printre care 22 de tobogane inedite pentru toate varstele, singura piscina cu valuri si unica plaja cu nisip din Bucuresti.
Printre noutatile acestui sezon se numara si variantele de transport prin care vizitatorii pot ajunge la Divertiland:
  • cu autobuzul 236, cu plecare de la statia de metrou Eroilor
  • cu microbuzele puse la dispozitia vizitatorilor in mod gratuit, cu plecare de la statia de metrou Pacii (zona Turbohale)
  • cu trenurile Regiotrans, care asigura conexiunea cu orase importante precum Bucuresti, Brasov, Ploiesti si Craiova.
Pentru sezonul 2014, Divertiland a lansat sistemul online de cumparare a biletelor, care aduce clientilor reduceri si avantaje suplimentare, precum si pachete, care nu sunt disponibile in mod normal la casierie. Spre exemplu, in cazul biletelor achizi?ionate prin intermediul site-ului, biletele pentru adulti costa 45 de RON, in timpul saptamanii, ?i 72 RON in weekend.
In iunie, familiile cu unu sau doi copii, in varsta de cel mult 10 ani fiecare, vor plati doar biletele pentru adultii insotitori. In cazul grupurilor formate din mai mult de doi copii sub 10 ani, accesul va fi gratuit doar pentru doi dintre acestia, iar biletele pentru ceilalti vor costa numai 25 RON.
Biletul de intrare asigura vizitatorilor accesul la toate atractiile, pe parcursul intregii zile, oferindu-le o experienta completa in parc. Pana la finele lunii august, vizitatorii vor avea acces la o serie variata de tobogane si piscine, tunuri cu apa, tasnitori, la plaja cu nisip auriu, raul care traverseaza tot parcul, foisoarele de familie, piscina cu valuri, singura de fel din Romania, si tot ce mai cuprinde Divertiland.
Parcul are o capacitate de 3.500 de persoane pe zi, iar in interior se regasesc sezlonguri, umbrele si colaci. Peste 65% din vizitatorii anului trecut au venit insotiti de familii, care au trait la maxim vacanta de o zi la Divertiland, bucurandu-se de zonele dedicate celor mici. Aici ii asteapta si in noul sezon zona Los Petitos ce reuneste locuri de joaca inedite, tobogane si piscine special concepute pentru copiii de orice varsta.
 Despre Divertiland
Divertiland este cel mai mare parc de distractii in aer liber din Bucuresti, care in prezent ofera piscine cu cea mai inalta calitate a apei, tobogane, singura piscina cu valuri din Bucuresti, plaja cu nisip, singurul lazy river din oras, restaurante, zone VIP si pentru copii. Plasat in Militari, Divertiland reprezinta o investitie semificativa, care aduce locuitorilor din Bucuresti si din orasele din apropiere 7,2 hectare de distractie.
Deschis in 2012, Divertiland este primul concept de parc de distractii dezvoltat dupa cele mai inalte standarde internationale din industria divertismentului. In urmatorii ani, in urma unor investitii continue in facilitati de distractie in aer liber, dar si acoperite, Divertiland va deveni cea mai importanta destinatie de entertainment pentru Europa de Sud-Est.  
Urmariti-ne pe Facebook: www.facebook.com/DivertilandPark sau pe www.divertiland.ro.

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.