Crin Antonescu: Liberali, Victor Ponta este prim-ministrul vostru!

de

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, la lansarea candidatilor USL Neamt, ca il felicita pe premierul Victor Ponta pentru ca nu a mintit spunand, precum presedintele Traian Basescu, ca “va curge lapte si miere”.

Crin Antonescu: Ponta nu a mintit spunand, precum Basescu, ca va curge lapte si miere

“Va fi foarte greu pentru noi, cei care ne-am asumat responsabilitatea guvernarii, va fi in continuare greu si pentru dumneavoastra, nimeni nu va minte, si il felicit din inima, si sunt alaturi de el si voi fi, pe primul ministru, pe Victor Ponta, care nu v-a mintit, care nu v-a spus precum Basescu ca va curge lapte si miere, care nu v-a mintit ca toti acesti oameni si care incearca sa va spuna cinstit si sa faca cinstit ceea ce se poate face pentru oameni”, le-a spus Antonescu celor prezenti la eveniment.
El i-a asigurat pe liberalii prezenti ca Victor Ponta este premierul lor: “Aveti incredere in Victor Ponta! Aveti incredere in noi! Liberali, Victor Ponta este prim-ministrul vostru!”.
Antonescu a precizat ca ii cere premierului Ponta sa ii demita pe sefii politiei care fac politica.
“Domnule prim-ministru, va rog pe dumneavoastra si pe guvernul dumneavoastra dati-i afara imediat pe sefii de ocol silvic care fac politica! Dati-i afara pe toti cei care considera ca nu exista lege, ca nu exista tara romaneasca, ca nu exista decat rezervatia lui Gheorghe Stefan si a lui Culita Tarata! Nu, Piatra Neamt si Neamtul sunt parte a Romaniei si vor fi libere ca si intreaga Romanie! Ne angajam in fata dumneavoastra!”, a spus Antonescu. – informeaza Mediafax

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *