fbpx

Cum îţi alegi perechea potrivită de cizme în funcţie de starea de spirit, tendinţe şi confort

de

Cizmele sunt foarte versatile și vin în multe stiluri și înălțimi diferite, dar poate fi dificil să alegeți ce tip de ghete se potrivesc cel mai bine cu o ținută. Află cu ajutorul acestui articol cum să alegi o pereche potrivită pentru ocazie și care să se potrivească cât mai bine atât cu ținute elegante, cât şi cele casual.

Cum să îţi alegi perechea de cizme potrivită?

 

  • Alegeți cizmele în funcție de starea și activitatea pe care o vei face

 

Optează pentru cizme până la gleznă, până la genunchi sau peste genunchi cu toc mic sau fără toc pentru a vă plimba prin oraș, pentru a participa la un joc sportiv sau pentru alte ocazii casual.

Alege cizme lungi cu toc pentru o petrecere sau o ieșire de noapte puțin mai elegantă. Dacă nu ai o astfel de pereche, comanda cizme lungi de la Deluat şi nu vei regreta!

Pentru drumeții și mers în parc, cele mai potrivite sunt materialele impermeabile, de calitate,  sau cizmele de lucru pentru munca în aer liber. Acestea vă vor sprijini gleznele și picioarele împotriva terenului accidentat și a frigului implicit.

 

  • Găseşte modelul potrivit pentru proporțiile corpului

 

Dacă ai picioare groase, trebuie să te orientezi către materiale cât mai elastice, țesături ușor întinse sau închideri reglabile, precum catarame sau șireturi. Cele mai potrivite, sunt încălțările cu vârf înclinat, iar pentru o iluzie optică de efect, poartă colanți care să se potrivească cu nuanţa cizmelor tale. Acest lucru îți va alungi considerabil statura. Pentru fetele cu picioarele subţiri sunt recomandate dresurile contrastante și cizmele cu volane, curele sau alte detalii tridimensionale.

Pentru alungirea picioarelor scurte,  cizmele cu toc și în nuanțe neutre sau nude, fac adevărate minuni. Poartă-le cu o fustă mini sau deasupra genunchiilor, pantaloni sau colanți într-o culoare potrivită, dar nu exagera cu straturile.

Ia în considerare confortul şi calitatea

Caută cizme bine făcute și cheltuie puțin mai mult dacă trebuie, astfel încât să te poţi bucura de ele cât mai mult timp. Caută cizme fabricate din piele naturală, cu o talpă cât mai groasă.

Pentru a găsi perechea de cizme cea mai confortabilă, încearcă mai multe mărimi, indicat este sa le probezi si să te plimbi cu ele prin magazin pentru a te asigura că faci alegerea potrivită. Asigură-te că încerci mai multe dimensiuni și te plimbi în ele.

Urmăreşte tendințele modei

Fii atentă la tendinţele modei în materie de cizme, deoarece acestea se schimbă mereu. Încearcă tendința actuală: botine în stil occidental cu vârful ascuțit. Ce spui? Ţi se potrivesc?

Lasă cizmele să îţi completeze restul ținutei

Alege cizme de culoare neutră (negru, maro sau gri) pentru a le purta cu orice ținută. O regulă bună, atât pentru bărbați, cât și pentru femei, este aceea de a asorta culoarea cizmei cu cea a curelei. Pentru un look de seară, asortează cizmele cu toc, cu o pereche de  pantaloni super skinny și un top lucios.

Având în vedere cele prezentate, important este să alegi o pereche de cizme care să se potrivească dorinţelor tale, dar care să îţi ofere şi susţinere pe tot parcursul zilei.

Sursa foto: Shutterstock.com

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Advertorial

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.