fbpx

Descoperă FÖREMÅL – colecția limitată IKEA de obiecte frumoase, urâte, minunate

de

 Creată de cunoscutul designer ceramist Per B. Sundberg în colaborare cu IKEA, FÖREMÅL este o colecție limitată de piese rebele surprinzătoare, concepute special pentru colecționarii și iubitorii de piese artistice neconvenționale.

 Uitați de minimalismul scandinav, cel puțin pentru moment. Colecția limitată FÖREMÅL prezintă o altă perspectivă a moștenirii suedeze în domeniul designului. De la ghivece în formă de craniu, sfeșnice în formă de câine, și multe alte capodopere surprinzătoare, cele 35 de obiecte disponibile în această colecție sunt „frumoase, urâte și minunate” în același timp.

Colecția ediție limitată FÖREMÅL constă în printuri neașteptate pe covoare, cutii, perne și pături, precum și vase ceramice neobișnuite și lumânări în formă de câini, ciuperci, cranii și pești. Colecția este plină de subiecte conversație, exact așa cum ar trebui să fie un cadou! Câteva obiecte sunt împachetate frumos în aluminiu și vin în cutii de cadou gata de livrare, iar fiecare piesă moștenește elemente de design care continuă să inspire prospețime, modernitate și noutate, combinând arta exclusivistă și farmecul cotidianului.

Sundberg, cunoscut sub numele de Pelle, este unul dintre cei mai provocatori artiști din Suedia, faimos pentru umorul absurd al creațiilor sale.

 „Îmi place să fac lucrurile într-un mod diferit și să mă joc cu așteptările oamenilor. Fiecare piesă din colecția FÖREMÅL este specială, reprezentând mai mult decât o funcție și trecând dincolo de rațiune. Atunci când iau ceva deja existent și îi adaug alte elemente, eu creez un nou context care devine interesant,” spune Sundberg.

FÖREMÅL se află la granița unde arta decorativă întâlnește simplitatea, urâtul întâlnește frumosul, folclorul întâlnește realitatea. Creată de artistul suedez nonconformist, FÖREMÅL explorează o altă parte a moștenirii suedeze din domeniul designului printr-un amestec de stiluri și idei contrastante.

Fiecare piesă FÖREMÅL este diferită, reprezentând mai mult decât o funcție și trecând dincolo de rațiune. Prin urmare, dacă dorești să îți arăți latura excentrică, această colecție are cu siguranță câteva piese pentru tine.

Această bizară colecție limitată este acum disponibilă în magazinul IKEA Băneasa și online pe www.IKEA.ro.

Despre IKEA

IKEA Group este lider mondial în retailul de mobilier și decorațiuni. Suntem o companie bazată pe valori, cu oameni pasionați de viața acasă. Viziunea noastră este să creăm o viață de zi cu zi mai bună acasă pentru cei mai mulți oameni. Magazinele IKEA oferă aproximativ 10.000 de produse de mobilier și soluții accesibile pentru acasă. IKEA Group deține și operează 355 de magazine în 29 de țări (31 August 2017).

Magazinul IKEA din Zona Comercială Băneasa a fost al 253-lea deschis în a 35-a ţară, pe 21 martie 2007. Până în luna martie 2010, a fost operat în sistem de franciză locală, iar după aceea IKEA România a devenit parte din IKEA Group. În anul financiar 2017 (1 septembrie 2016 – 31 august 2017), magazinul IKEA din România a fost vizitat de 3,3 milioane de oameni și 7,5 milioane de vizitatori unici au accesat site-ul www.IKEA.ro

 

Viziunea IKEA

Să creăm o viață de zi cu zi mai bună pentru cât mai mulţi oameni. 

 

Misiunea IKEA

Să oferim oferim o gamă largă de mobilier, accesorii şi soluţii funcţionale, cu un design de calitate, la preţuri cât mai accesibile celor mai mulţi oameni.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Tag-uri:
·
Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.