fbpx

“Fiul” lui Cher a facut operatie de schimbare de sex

de

Chaz Bono, copilul pe care Cher il are cu Sonny Bono, s-a nascut fata, insa acesta a declarat ca abia acum, dupa schimbarea de sex, se simte cu adevarat implinit.

Chaz Bono, in varsta de 40 de ani, se numea, acum ceva timp, Chastity Bono, avea parul blond si era o femeie in toata regula. In urma cu 11 ani, Chastity a recunoscut ca este lesbiana, iar acum a inceput un proces complex de schimbare de sex – compus din operatie si multe tratamente hormonale.

“M-am simtit barbat dintotdeauna. Viata este scurta si trebuie sa o pretuim. Asta sunt eu. Am nevoie sa fiu, in sfarsit, cine sunt eu cu adevarat”, a declarat Chaz Bono cotidianului britanic Daily Mail. De asemenea, Chaz Bono a explicat ca intregul proces de a deveni, din femeie, barbat, va dura intre 4 si 5 ani, acum singurele efecte vizibile ale tratamentului hormonal fiind vocea ingrosata si parul de pe fata, pe care este nevoit sa-l barbiereasca. Pe langa acestea, Chaz Bono a facut o operatie de extirpare a sanilor, declarand ulterior: “A fost o decizie foarte dificila, dar a fost cea mai buna decizie pe care am luat-o vreodata.”

CLICK pe foto pentru a accesa galeria de imagini cu Chaz Bono inainte/dupa operatia de schimbare de sex!

Sursa: DailyMail

 

Categorii:
Stiri

Comentarii

  • cand ai bani multi faci si prostii, destule.

    ioana iunie 4, 2011 5:34 pm Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.