fbpx

Haine pentru seara de Craciun marca Violet by Andreea Marin Banica

de

E o traditie pe care aproape toti parintii o respecta cu bucurie: pentru seara Ajunului, copiii primesc hainute noi, care sa fie in spiritul Craciunului. Tinand seama de frumusetea acestui obicei, Andreea Marin Banica lanseaza pe 10 decembrie o noua colectie de haine pentru copii, dedicata sarbatorilor de iarna. Hainele splendide se vor gasi in reteaua Bebeloo, iar pe 10 decembrie Andreea va oferi cele doua tinute complete marca Violet castigate de participantii la campania desfasurata de Andreea Marin Banica si ziarul Libertatea.

Vineri, 10 decembrie, la ora 18:30, in complexul comercial Baneasa Shopping City, in zona restaurantelor fast-food, Andreea Marin Banica te va pune la curent cu ultimele tendinte pentru copii ilustrate chiar de micutii manechini ce se vor afla pe scena pe care va fi prezentata noua colectie de Craciun „Violet by Andreea Marin Banica” creata special pentru reteaua Bebeloo.
Toti cei prezenti vor avea posibilitatea de a participa la o tombola prin completarea unor taloane de concurs puse la dispozitie de catre organizatori. Castigatorii desemnati in urma extragerii vor fi premiati cu produse „Violet by Andreea Marin Banica”.  
Incepand cu ora 19:30, distractia se muta in magazinul Bebeloo din centrul comercial Carrefour Feeria (intrarea Media Galaxy), unde clientii sunt asteptati cu discounturi de 10% la cumparaturile din noua colectie de Craciun „Violet”, dar si cu un cadou special destinat celor care fac cumparaturi din colectia „Violet” in acea seara: celebrul body extensibil destinat copiilor pana la varsta de trei ani, produs cu inovatie premiat cu medalia de aur la Salonul International de Inventii de la Geneva! In plus, fanii Andreei Marin Banica vor avea sansa de a primi un autograf chiar de la mamica Violetei!

 

  • Credit: PAUL BUCIUTA

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *