fbpx

HTC a lansat noile modele HTC U11 life și HTC U11+

de

HTC a lansat astăzi noile modele HTC U11 life și HTC U11+. Ca și predecesorul său, HTC U11 life este creat să fie o reflexie a utilizatorului și să îi ofere funcții unice de calitatea unui vârf de gamă pentru o fracțiune din prețul acestuia, inclusiv cele mai recente inovații software de la Google, prin Android One, în timp ce HTC U11+ supradimensionează popularul model HTC U11 cu un ecran de 6 inch, un acumulator gigantic și multe altele, totul într-o carcasă cu suprafață lichidă, mai subțire chiar și decât HTC U11.

Edge Sense cu Squeeze, camere foto uimitoare, design rezistent la intemperii, căști USonic cu anularea zgomotului, și experiența Android pură, creată de Google

Pornind de la design-ul și inovațiile premiate ale vârfului de gamă HTC U11, astăzi HTC anunță lansarea celui mai nou membru al familiei “U” de smartphone-uri, noul HTC U11 life. Ca și predecesorul său, noul HTC U11 life este creat să fie o reflexie a ta – motivația, pasiunea, creativitatea și individualitatea ta – și totuși îți oferă funcții unice de calitatea unui vârf de gamă pentru o fracțiune din prețul acestuia, inclusiv cele mai recente inovații software de la Google, prin Android One.

Noul HTC U11 life îți aduce cele mai bune inovații ale lui HTC U11, și chiar mai mult:

●  Edge Sense, dimensiunea viitorului în domeniul interacțiunii prin atingere, ce îți permite să strângi

noul HTC U11 life pentru a lansa cele mai folosite aplicații, inclusiv Asistentul Google.

●  Camere foto uimitoare, cu Phase Detection Autofocus și HDR Boost pe camera foto principală de 16 MP, pentru fotografii mai clare și mai rapide, și sensibilitatea UltraPixel la lumină pe camera foto frontală de 16 MP, pentru selfie-uri extraordinare, chiar și la lumină scăzută. Fotografii Google este galeria implicită, oferindu-ți stocare gratuită și nelimitată pentru fotografii și videoclipuri de calitate.

●  Design durabil și rezistent la intemperii al suprafeței lichide, încorporând o carcasă spate din sticlă acrilică, ce transformă lumina cu fiecare mișcare – chiar și pe ploaie, zăpadă sau praf, având o rezistență la praf și apă certificată IP671.

●  Căști audio HTC USonic incluse, pentru cea mai personală experiență auditivă de pe un smartphone, ce se adaptează urechilor tale, plus Anularea Activă a Zgomotului încorporată.

●  Ești la curent cu Google prin Android One – bucură-te de cea mai recentă actualizare a sistemului de operare Android, Oreo, chiar din cutie, oferindu-ți cea mai bună experiență software de la Google.2

Edge Sense

  Noul HTC U11 life dispunde de apreciata noastră tehnologie inovatoare, Edge Sense. Cu o simplă strângere, poți lansa camera foto și face poze, poți rezolva probleme cu ajutorul Asistentului Google3, poți lansa orice aplicație, și multe altele.

  Nu doar că poți face fotografii cu Edge Sense, dar o poți seta și pentru a deschide aplicația ta preferată, de pildă Hărți Google sau Muzica Google, și strânge pentru a folosi cam orice funcție din cadrul acesteia.

  Poți strânge Edge Sense pentru a accesa Asistentul Google. Găsește un restaurant, verifică scorul meciului, și nu numai. Nu e nevoie să spui “OK Google” dacă nu vrei. Doar strânge și pune întrebarea pentru a primi imediat rezultate.

“Întâi pe U11, acum pe U11 life”

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Make IT Simple

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.