fbpx

Încă trei concurenți pornesc către finala Românii au talent

de

Publicul a decis aseară cei trei concurenți din semifinala patru care intră în lupta pentru premiul în valoare de 120.000 de euro. Frații Adrian, Lifestyle și Resciebelle Santiago merg în marea finală, care va avea loc pe 3 iunie. Tot aseară, Andi, Mihaela, Andra și Florin au ales cel de-al patrulea candidat la premiul de originalitate de 10.000 de euro – Frații Adrian.

Andra a lansat ieri clipul celui mai nou single, Without you, un featuring senzațional cu celebrul artist David Bisbal. Jurata și David au urcat aseară pe scena talentului și i-au încântat pe români cu noua melodie, pe care au interpretat-o LIVE în cea de-a patra semifinală Românii au talent. Cei doi au creat un spectacol extraordinar și au ridicat sala în picioare. Și finalista celui de-al cincilea sezon al show-ului, Yeva Shiyanova, le-a făcut aseară o surpriză telespectatorilor. Yeva a prezentat un moment de dans la bară extrem de senzual și plin de pasiune.

Momente spectaculoase, originalitate și încă 3 finaliști

Segiu Chirilă a deschis cea de-a patra semifinală Românii au talent. Concurentul a interpretat melodia You are so beautiful la pian și voce, însă problemele pe care le-a avut din cauza unei răceli, i-au determinat pe jurați, pentru prima dată într-o semifinală, să apese butoanele roșii și să oprească momentul. ”Cred că până la capăt nu știu dacă ar fi dus cântecul. I-a sărit vocea de foarte multe ori. Se întâmplă să fii răcit și să nu poți să duci piesa până la capăt.”, a spus Andra.

Cei 14 membri ai ansamblului Flagrant au dansat passo doble cu elemente de cha-cha și samba. Întregul moment a culminat cu o luptă dintre putere și slăbiciune, bine și rău, lumină și întuneric, reprezentată perfect prin pași de dans. Mihaela, încântată de reprezentație, a spus: ”Sunteți extraordinari! N-ați avea nicio problemă să dansați oriunde. Sunteți foarte buni!”.

Cristian Pestrițu a prezentat un număr de magie cu cărți care a avut la bază o poveste emoționantă despre viață, pe care tatăl lui i-a spus-o atunci când trăia, și a transmis următorul mesaj: ”Să încetăm doar să existăm, să trăim mai mult!”. Concurentul a reușit să surprindă publicul, momentul său fiind foarte apreciat. ”Ai avut un sfat bun de la tatăl tău. E OK până aici.”, a spus Florin.

Gabor Orban-Barra a avut o întâlnire cu iubita sa pe scena talentului, condimentată cu elemente dificile de trial bike, executate de Gabor. Concurentul a făcut câteva sărituri cu bicicleta peste iubita sa și diferite obstacole și i-a ținut pe toți cu sufletul la gură. La final, publicul s-a ridicat în picioare și l-a aplaudat îndelung, iar Andi a spus: ”El e noul Romeo. El sare cu bicicleta la balcon. Sunt foarte bucuros să te văd. Ai riscat tot și ți-ai dus pasiunea până la sfârșit. Bravo!”.

Luminița Lupu a interpretat o melodie hip-hop, compoziție proprie, despre sora ei, care nu mai este, despre aspirații, autocunoaștere și importanța manifestării sentimentelor de iubire față de cei apropiați. Luminița și-a dorit să creeze un moment emoționant și a reușit. ”Mi-e un mare drag de acest copil talentat. A fost o poveste care ne-a mers la suflet, dar din punct de vedere muzical cred că e loc de mai bine. În rest, ești pe drumul cel bun.”, i-a spus Andra.

Cei doi concurenți, mamă și fiu, Mirela și George Spînu, au încântat încă o dată atât publicul, cât și jurații, cu talentul lor și cu legătura strânsă dintre ei. Mirela a interpretat melodia Habanera, fiind acompaniată la pian de micuțul George. ”Eu sunt bucuros și apreciez talentul dumneavoastră în continuare. Talentul dumneavoastră este incontestabil și al juniorului dumneavoastră.”, le-a spus Florin la finalul momentului.

Alexandru Lică a adus pe scenă aseară un moment complex de dans și jonglerie și a spus povestea unui căutător care a combinat elemente ale naturii precum focul, nisipul, apa și aerul pentru a da viață unei flori. Concurentul a făcut jonglerii cu bile de cristal și cu un băț de călușar, a dansat tutting și breakdance și i-a încântat pe toți cei prezenți în sală. ”Pe mine m-ai impresionat încă de data trecută, pentru că ai atâtea talente. Ai talent pentru orice scenă din orice centru de oraș din lumea asta. Ai carismă și ai poveste.”, a spus Mihaela.

Membrii grupului Lifestyle au reușit să dea o interpretare inedită muzicii clasice și au creat pe scenă un moment de teatru comic. Cei șase concurenți au cântat în manieră modernă mai multe fragmente din piese clasice precum Mica serenadă, Spărgătorul de nuci, Uvertura Willhelm Tell sau Can Can. ”Sunt niște nebuni foarte frumoși și foarte talentați. Ne-am simțit bine, am ascultat muzică bună… Mie mi-a plăcut!”, a spus Andra.

Din Filipine direct pe scena Românii au talent! Resciebelle Santiago a cântat aseară melodia Drunk in love și a creat un moment plin de pasiune. Vocea sa puternică a sunat perfect, iar mișcările ei au încins spiritele în sală. Resciebelle a fost aplaudată îndelung, iar jurații i-au apreciat calitățile vocale remarcabile. ”Ești o vitamină la casa omului! Excepțional!”, i-a spus Florin concurentei.

Cătălin Vlad a interpretat o compoziție proprie la chitară clasică. Melodia reprezintă un aranjament muzical realizat de el, iar ca surse de inspirație a avut coloana sonoră a filmului Amelie și piesa Secret love. Concurentul a impresionat încă o dată cu talentul său desăvârșit. Andra, fericită să-l revadă pe Cătălin, i-a spus: ”Ești extraordinar! Extraordinar de frumos și de sensibil!”.

Aurora Toma a surprins publicul cu un număr de acrobație în sferă extrem de senzual. Concurenta a executat mai multe elemente acrobatice în aer și i-a cucerit pe toți cu momentul artistic inedit prezentat în cea de-a patra semifinală Românii au talent. ”Văzând-o pe bunica ta mi-am dat seama că ești om. Mi-am dat seama acum ce se întâmplă într-o icră, într-o lacrimă, într-un bob de rouă, dar mai cu seamă, mi-am dat seama ce se întâmplă înlăuntrul unei femei timp de nouă luni când dospește viața.”, i-a spus Florin.

Frații Adrian au adus emoția, energia și vibrația pe scenă. Prin dans, cei doi băieți și-au dorit să se oglindească sentimentele oamenilor care își pierd esența vieții din cauza lucrurilor extrerioare, uitând ceea ce e cu adevărat important: să iubească, să creadă în visurile lor și să trăiască frumos. Frații Adrian au spus, prin dans, o poveste incredibilă despre doi băieți, unul sărac și unul bogat. ”Pentru că sunteți aur curat, cred că Banca Națională ar putea să facă și cu voi o monedă. Nu vă faceți griji copii, mama voastră suntem noi!”, le-a spus Florin fraților.

Frații Adrian au fost preferații publicului aseară și au primit cele mai multe voturi pentru a merge în marea finală și a lupta pentru premiul de 120.000 de euro și titlul de erou național. După aflarea rezultatului, cei doi, extrem de emoționați, au declarat: ”Nu ne găsim cuvintele. Nu ne vine să credem că ne-am calificat și că am fost nominalizați și pentru premiul de originalitate. Am început să plângem după ce am aflat că mergem în finală. Ce se întâmplă aici e incredibil, e cel mai frumos lucru.”.

Pe locul doi în preferințele celor care au votat în semifinala a patra Românii au talent s-a clasat grupul Lifestyle, care merge în finală. ”Încă nu ne vine să credem. Avem inimile mari. Ne dăm seama că toată munca noastră nu a fost în zadar și a fost răsplătită de public. Sperăm că vom deschide calea și altor astfel de talente care să revigoreze showbiz-ul românesc.”, au spus la final cei șase membri ai grupului.

Jurații au avut o decizie extrem de grea de luat în momentul în care au fost nevoiți să aleagă cel de-al treilea finalist al serii dintre Gabor Orban-Barra și Resciebelle Santiago. Andra și Florin au ales să meargă mai departe cu momentul muzical perfect prezentat de Resciebelle, iar Mihaela și Andi au mizat pe sportul extrem adus pe scena talentului de Gabor. Fiind egalitate, tot publicul a decis. Resciebelle Santiago s-a clasat pe locul al treilea în urma voturilor trimise de către cei de acasă și intră în marea finală. ”Sunt foarte fericită, nu mă așteptam. Am crezut că nu o să trec mai departe. Sunt încântată și le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine și m-au susținut.”, a declarat Resciebelle.

Tabloul finaliștilor Românii au talent a fost completat aseară de încă trei concurenți. Cea de-a patra semifinală LIVE le-a adus telespectatorilor un show magic, plin de talent autentic, momente extraordinare și multe surprize. Cei patru jurați, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu, s-au bucurat de fiecare reprezentație și au trăit alături de semifinaliști emoția competiției, iar Smiley și Pavel Bartoș le-au transmis voia bună tuturor românilor.

În public, aseară, s-au aflat și patru dintre membrii echipei Visuri la cheie. Adela Pârvu, Alina Vîlcu, Omid Ghannadi și Dragoș Isăcescu au susținut concurenții și au aplaudat spectacolul unic din cea de-a patra ediție LIVE a celui mai tare show de divertisment.

A patra semifinală Românii au talent a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public! Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 – 00:31, la nivel național, peste 2.2 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:39 peste 3.2 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul Românii au talent a înregistrat 12.9 puncte de rating și 37.9% share, de peste patru ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3 puncte de rating și 8.8% share.

Vinerea viitoare, de la 20:30, telespectatorii sunt așteptați să urmărească ultima semifinală a celui de-al șaselea sezon al celui mai urmărit show de divertisment din istoria televiziunii și să își aleagă ultimii trei favoriți care vor intra în lupta finală pentru titlul de erou național și premiul în valoare de 120.000 de euro.

Vești mari pentru talentele încă nedescoperite! Încep înscrierile pentru noul sezon Românii au talent! Toți cei care au un talent și vor să îl prezinte întregii țări sunt așteptați să se înscrie pe site-ul romaniiautalent.protv.ro.

 

 

 

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.