fbpx

Irina Voinea, stilista lui Smiley, a lansat colecția IVY ICONIC

de

Dupa sapte ani in care a gandit tinute dedicate pentru celebritati din Romania, precum Andi Moisescu, Otrava, regizorul Iura Luncasu sau Pavel Bartos, Irina Voinea, stilista lui Smiley, da tonul in moda streetwear pentru barbati cu o colectie noua, ICONIC. Materiale fluide, taieturi asimetrice, printuri indraznete si culori variate sunt detaliile pe care le propune Irina barbatilor asumati, cool si in cautarea unei alternative de zi cu zi.

Noua colectie a fost lansata intr-un eveniment atipic, o expozitie ca intr-un muzeu de arta, cu manechine vii, cu instalatii de oglinzi si lumini, sub bagheta muzicala a lui Jean Gavril si a lui Feli. Invitatii la eveniment, Smiley, Seredinschi, Feli, Sore, Alin Galatescu, What’s Up, Otrava, Giulia, Andi Moisescu, Pavel Bartos au aplaudat-o pe Irina la scena deschis.

Intotdeauna mi-a placut sa creez pentru barbati, reusesc sa ii inteleg si sa le anticipez cumva dorintele, chiar daca nu stiu de fiecare data sa imi ceara punctual o tinuta anume. Dupa experienta atator intalniri in care am gandit tinute custom made, am simtit ca e timpul sa vin cu o propunere pentru toti barbatii care isi doresc sa aiba de unde alege in afara marilor retaileri din piata. Asa a aparut a doua colectie care cred ca acopera nevoile unui barbat activ, tanar si un pic mai indraznet,” povesteste Irina Voinea.

IVY ICONIC a culminat cu un shooting black & white cu Smiley, Pavel Bartos, Andi Moisescu, Mihai Petre, Alex Petricean, Simone Tempestini, Mr Jurjak, Ciprian Marica, Virgil Iantu, Feli (imbracata in costum barbatesc), Vali Barbulescu care si apare si care este si fotograful sesiunilor.

“IVY ICONIC isi trage inspiratia din trecut/traditional/mostenirea ancestrala, avand atat printuri digitale, cat si pictate manual cu simbolurile de pe tablitele de la Tartaria, considerate de unii cea mai veche scriere din lume, chiar inaintea tablitelor Sumeriene. Rapirea din Serai, iesirea din comunism, culori pamantii strapunse de accente de culoare fosforescenta sunt alte subiecte atinse. Colectia este una urbana, moderna, adaptata barbatului versatil al momentului present”, adauga Irina Voinea.

Irina a studiat design vestimentar la prestigioasa universitate University for the Creative Arts din Londra, unde a fost remarcata inca din primul an pentru simtul incredibil al materialelor fine, pentru exploziile de culoare curajoase si croielile avangardiste. A impresionat la London Graduate Fashion Week in Londra si a invadat podiumul cu o colectie inedita la Soirees de la Mode in Bucuresti. Desi a primit oferte de colaborare de la designeri celebri, (Dsquared si McQueen), Irina a ales sa evolueze in directie personala, sa-si exprime liber fanteziile vestimentare si, in 2012 incepe sa-si contruiasca propriul drum, IVY.

 

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Tag-uri:
·
Categorii:
Moda

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.