fbpx

Iuliana Tudor: Ratiunea trebuie sa invinga impulsul si chimia dintre doi oameni

de

Am intrebat-o pe Iuliana Tudor, vedeta Televiziunii Romane, despre temerile sale de persoana publica si despre ispitele ivite, de-a lungul vremii, in calea iubirii ei. Si am primit raspunsuri oneste, profunde, asa cum numai un om valoros si puternic poate sa dea.

Marea Dragoste/Tango: Ai lipsit o vreme de pe micul ecran, iar acum ai revenit in mare forta. Cat ai lipsit, nu ti-a fost teama ca iti ia cineva locul in televiziune? Pentru ca, totusi, suntem intr-o lume nu tocmai prietenoasa..

IULIANA TUDOR: M-am gandit doar ca trebuie sa gasesc solutia cea mai buna si pentru emisie, si pentru mine. Era previzibila, pana la urma, solutia pe care am gasit-o, mai cu seama ca am mai incercat experienta asta cand am fost plecata din tara si a fost o editie pe care au facut-o Maria Buza si Marius Rizea si a iesit foarte bine. Gandul ca mi se ia locul a fost undeva, asa, daca vrei, ca un mic accesoriu, dar am trecut repede pe langa el. Mi-am dat seama ca nu e niciun pericol din punctul asta de vedere. Si cred ca, in general, cand e vorba de o emisie unde produsul e asociat foarte clar cu imaginea care l-a inceput, cum a fost produsul O data-n viata, un proiect creat de la zero, e greu sa vina cineva si sa spui ca se reasociaza lucrurile; un brand, in general, ridicat pe tipul asta de asociere e mai greu sa fie departajat in timp, mai cu seama ca noi ne-am si fidelizat un public puternic, vineri seara, si se pare ca, indiferent de concurenta, lucrurile functioneaza si emisiunea le place in continuare, deci formatul nu e consumat inca.

Marea Dragoste/Tango: Esti foarte iubita, dar ai trecut si prin situatii neplacute, cand presa ti-a pus in carca niste lucruri ingrozitoare: s-a scris despre tine ca iti inseli sotul, au publicat si o poza… Cum se ajunge la astfel de situatii, de ce se intampla asa unui om asezat, linistit si care isi traieste viata frumos?

IULIANA TUDOR: Cred ca tocmai faptul ca niciodata nu am iesit in fata cu lucruri senzationale si am avut un traseu normal si am stat un pic departe de ochii presei cu viata personala i-a facut pe unii, probabil, sa caute lucruri cu care sa fiu atacata. Cred ca exista, in raport cu orice persoana publica din lumea asta, si oameni rauvoitori. Nu putem spune ca suntem iubiti de toata lumea, si ar fi aberant, si atunci imi asum faptul ca unora nu le plac, ca unora nu le place, probabil, ce fac, ce sunt si cum imi desfasor activitatea; este strict problema lor si nu am sa ripostez niciodata, pentru ca nu e treaba mea, fiecare om, daca vrea sa scrie ceva despre mine, e liber sa o faca, pentru ca eu nu pot, si nici nu am mijloacele necesare, sa ma opun, este opinia fiecaruia si, repet, ma voi baza intotdeauna pe cei care ma cunosc si pe acea categorie de public care ma stie de la inceput si care imi e fidela in continuare. In raport cu ei continui sa fac ceea ce fac.

Marea Dragoste/Tango: Nu exista si pentru tine, ca pentru noi toti, ispite? Esti frumoasa, esti celebra, esti dorita, cum treci peste ele?

IULIANA TUDOR: Sigur, au existat. Si asta cumva mi-am asumat-o, pentru ca sunt un om care apare la televizor si, automat, intri in contact cu foarte multa lume, din foarte multe domenii, sunt oameni cu care rezonezi foarte bine si se intampla lucrurile astea, e perfect uman. Cred ca cine nu trece, ca femeie, prin genul asta de experienta, nu atinge maturitatea, nu atinge ceea ce cred eu ca incep sa descopar acum. E nevoie de experientele acelea si trebuie sa stii sa le gestionezi cu masura, cred ca asta e secretul. Normal ca am fost luata de ale tineretii valuri, normal ca am trait lucruri frumoase, dar am stiut sa le stabilesc o limita.

Marea Dragoste/Tango: Care este limita, unde sa ne oprim sau cum sa facem sa fie bine, sa pastram ce avem si sa nu stricam totul pentru un impuls?

IULIANA TUDOR: Pentru o femeie maritata, limitele sunt evidente. Dar si, in general vorbind, cred ca trebuie sa-ti asumi ca la un moment dat ratiunea trebuie sa invinga impulsul si chimia dintre doi oameni. Trebuie sa fii un pic cerebral si sa nu te lasi dominat de ce simti si de un tip de atractie, de un tip de dorinta, de iubirea aceea – ca e o iubire, care se naste, de cele mai multe ori, neasteptat, si vine peste tine si te loveste… Si te gandesti „de unde s-o apuc? ce se intampla cu mine? de ce mi se intampla treaba asta?!”… Sunt intrebari fundamentale! Si atunci iti dai seama ca ori lipseste ceva, ori cu tine trebuie sa se intample chiar ceea ce se intampla, ca sa inveti sa treci mai departe si sa te dezvolti. Ca femeie, cred ca e nevoie de tipul asta de experienta ca sa-ti dai seama cine esti si cand iubesti cu adevarat. Dar tine foarte mult de fiecare, nu as putea sa spun ca e o regula, pentru ca aici nu sunt reguli. Singurul lucru de care sunt constienta este ca, indiferent de situatie, trebuie sa existe masura si, repet, nu cred, chiar daca presupunem ca as fi fost in alt context, nu m-as fi casatorit, cum am facut-o, la 22 de ani, si poate la 28-30 de ani, as fi trait o iubire din aia, o pasiune care sa te topeasca de-a dreptul, nu as fi crezut in ea. O asemenea iubire nu dureaza, asa gandesc acum. Daca ma intrebai la alta varsta, nu ti-as fi raspuns asa, dar acum sunt perfect constienta de asta.

Marea Dragoste/Tango: Cati ani ai acum?

IULIANA TUDOR: 33. Fac 34 anul acesta, pe 16 iunie.

Marea Dragoste/Tango: Si sotul tau cati ani are?

IULIANA TUDOR: 42.

Marea Dragoste/Tango: Multi inainte, pentru amandoi!

ACEST MATERIAL ESTE PROPRIETATEA EXCLUSIVA MAREA DRAGOSTE / www.revistatango.ro SI NU POATE FI PRELUAT, INTEGRAL SAU FRAGMENTAR, FARA ACORDUL SCRIS AL DETINATORILOR ACESTUI SITE.
contact mareadragoste@revistatango.ro
 

 

 

 

Categorii:
Interviuri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.