fbpx

Pantheon Roma, parfumurile unei mari iubiri

de

În luna iubirii, când toți porniserăm în căutarea inimioarelor roșii pe care să le preschimbăm în insigne ale amorurilor noastre trăite, inventate sau visate, o întâlnire petrecută pe tărâmul magic evadat dintre măsurătorile banale ale timpului și spațiului și așezat doar sub stăpânirea celor mai fine nuanțe olfactive, la Elysee, ne-a reconfirmat faptul că dragostea adevărată nu ține cont nici de calendare, nici de obligații, nici de caste, nici de distanțe. Doar pentru iubire merită să trăiești. Doar din iubire ar trebui să murim…

Despre forța nemăsurată a dragostei vorbesc parfumurile casei Pantheon Roma, ale cărei creații olfactive se găsesc, de acum înainte, și în țara noastră, exclusiv la Elysee, unde au fost aduse și predate doamnei parfumurilor rare, Cristina Balan, chiar de către Leone Fadelli, fiul fondatorului casei Pantheon Roma și cel care duce mai departe taina unor parfumuri fără seamăn pe lume, toate inspirate de iubire.

Pantheon Roma este o casă exclusivistă, care nici nu și-a dorit vreodată să se adreseze tuturor. Parfumurile sale sunt adevărate bijuterii, prețioase, speciale, destinate doar celor cu adevărat pasionați de artă, de istorie, de miracolele Renașterii. Căci Renașterea italiană a fost una dintre cele mai frumoase epoci istorice, având ca temă artistică centrală reproducerea frumuseții umane sub toate formele ei. Pornind de la dorul Renașterii, casa de parfumuri Pantheon Roma și-a propus să amintească omului modern că există mereu un mod de a visa, căutând frumusețe și dragoste. Mai ales dragoste, ca formă de salvare a tuturor marilor valori.

Povestea de iubire care a luminat Renașterea și eternitatea, cea dintre marele artist Raffaello Sanzio și splendida fată simplă, Margherita, fiica unui brutar din Trastevere, rămâne una dintre cele mai frumoase povești de iubire ale omenirii, căci, într-o lume a prejudecăților, ne demonstrează că dragostea adevărată poate genera energii creative care influențează în mod profund umanitatea, preschimbând-o definitiv.

Această istorie de iubire interzisă, care-i va aduce pieirea marelui artist, iar pe fată o va face să se retragă la mânăstire, este spusă printr-o gamă splendidă de parfumuri unice, neasemuite, care așază în câteva sticluțe toată emoția, căutarea, dorința, întâlnirea pătimașă a doi oameni care se iubesc și care apoi, chiar dacă nu pot rămâne împreună în viață, vor rămâne în eternitate, unindu-și sufletele în cer.

Raffaello și Margherita

 

Raffaello, cel dintâi parfum al gamei, vorbește despre sufletul de artist îndrăgostit, despre freamătul emoției unui om care tânjește după dragoste, despre curaj și depășirea tuturor obstacolelor. Donna Margherita este aroma delicată și senzuală a feminității pure, a inocenței tulburate de fiorii iubirii, a frumuseții izbucnite spre împlinirea dorinței. Il Giardino redefinește spațiul magic, ascuns, al grădinii primelor întâlniri, care amestecă mireasma proaspătă a florilor cu aceea nebună a unei iubiri de taină. Dolce Passione izbucnește apoi, cu toate nuanțele sale nestăvilite, care nu mai pot aștepta, pentru ca apoi Notte D’amore să se afirme ca un parfum miraculos al îmbrățișării, al nesomnului trăit în doi, al dimineții care bate la fereastră, al miezului de dor și de noapte care-și licăre stelele. Iar rarele, prețioasele clipe de împlinire au gust de fugă în doi, de bucurie, de iluzie a împlinirii, toate așezate între apele parfumului Trastevere, numele cartierului în care trăia splendida, iubita fată a brutarului…

 

Cum miroase cerul?

Cum miroase Renașterea? Ce parfum are dragostea care și-a găsit liniștea, măreția, eternitate, în adâncul cerului atât de albastru, Cosi blu, atât de aproape, încât îl poți atinge cu mâna, încât îl poți aduna și așeza în suflet sau, ce minune!- printr-o pulverizare dintr-o sticluță creată de marii maeștri parfumieri ai lumii, pe claviculă sau la încheietura mâinii? Așa cum miroase parfumul Cosi Blu. Un parfum care caută viziunea verticală dintre divin și terestru, dintre pământ și cer, între natural și mistic. Un parfum de inspirație celestă.

Ca să nu uiți. Să nu renunți. Să nu te mulțumești cu puțin, ci să cauți, mereu marea dragoste.

Parfumurile Pantheon Roma, parfumurile care descriu personaje, locuri, pași, emoții, clipe de împlinire din această poveste de dragoste impresionantă se găsesc în exclusivitate în magazinele Elysee din București.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.