fbpx

Jocurile Dragostei de Dragobete

de

Pentru că suntem mereu dornici să serbăm miracolul iubirii, revista noastră, în parteneriat cu Mozaic Media, a invitat câțiva cititori îndrăgostiți la o seară specială, care să celebreze Dragobetele, sărbătoarea românească a iubirii.

La Press House Ballroom, într-un salon elegant al Casei Presei, magia dragostei a fost serbată cu muzică plină de romantism de la Magic FM, cu un microrecital live susținut de Claudia Pavel și cu neomagie autentică, plină de suspans și umor. Una dintre puținele femei magician din țara noastră, Tania Magic, a uluit asistența cu trucurile sale și l-a adus ca oaspete pe talentatul Mydas care a continuat și desăvârșit starea de vrajă.

Cântăreața Claudia Pavel, artistă valoroasă care, pe lângă o carieră internațională și o voce splendidă are și suflet de aur, a cântat câteva dintre hiturile sale de dragoste, piese de rezistență în playlistul oricărei iubiri durabile.

Agenția de turism Travel Idea a oferit unei perechi de îndrăgostiți norocoși o excursie romantică: un city-break la Roma, iar elegantul centru Thai Spa din București a dăruit unui alt cuplu de tineri o zi de spa și răsfăț cu terapii asiatice tradiționale.

Sponsorul Boiron și partenerii Ana Pan, Granini, La Fântâna, Magic Fm, Blu Party, Selfie Fun, BarBlade, StepUpEvents, Salon Tv, Thai Spa, Travel Idea și Domeniul Coroanei Segarcea au făcut posibilă o întâlnire de seri și suflete mari. Și pentru că iubirea este întotdeauna generoasă și binefăcătoare, în aceeași întâlnire, la invitația amfitrioanei Alice Năstase Buciuta, Aurora Martin din cadrul Agenției Naționale pentru Egalitate de Șanse între femei și bărbați, alături de americanul Ronnie Matthew Harris, directorul I Am Campaign, organizație internațională având ca scop combaterea sclaviei moderne și prevenirea traficului de persoane, au invitat publicul la reflecție și susținere, la vigilență și atenție, la sprijin și răspândire a informației, pentru că uneori iubirea ne poate întinde capcane otrăvite, de care trebuie să știm să ne ferim. Dar pentru că până și temele serioase de discuție pot fi abordate cu farmec, Ronnie Matthew Harris a cântat în engleză, iar translatora noastră de onoare, Claudia Pavel, a tradus cântând în română – moment de colecție pentru toți cei prezenți.

Dragobetele sărută fetele, iar sărutul are gust de acadea inimioară, de joc și de joacă, de muzică bună și de gusturi alese, de îmbrățișări de dor și de mare dragoste. Sau, cel puțin, așa a fost la Jocurile Dragostei noastre, la Press House Ballroom, pe 24 februarie 2017.

Puteți vedea albumul cu fotografiile de la eveniment pe pagina noastră de facebook, Marea Dragoste: https://www.facebook.com/pg/MareaDragoste/photos/?tab=album&album_id=1619828868033205

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Categorii:
Reportaj

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.