fbpx

Maestrul Serghei Danisin, despre energia viitorului, despre corpurile hinduse, chakre si calatoriile in timp

de

Maestrul Serghei Danisin va sustine in zilele de 13, 14, 15 decembrie, in Calea Mosilor nr.88, scara B, etaj 3, apartament 32, Bucuresti, Sector 3, cursuri in care veti afla lucruri extraordinare despre cele sapte corpuri hinduse,despre chakre si alfabetul atlantilor, despre calatoria in timp si folosirea runelor.
Costul cursurilor este de numai 100 RON/zi, iar locurile sunt limitate (20).

Distribuie:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

“PENTRU DUMNEZEU, NOI TOTI SUNTEM COPII…”

Asa spunea un intelept si, de aceea, de-a lungul vietii noastre putem experimenta multe lucruri frumoase sau mai tensionate, in functie de tema karmica sau de destin, dar, cu toate acestea, zi de zi avem sansa de a redescoperi minunatele daruri cu care am fost inzestrati la nastere, calatorind spre noi insine, in viata noastra si-n universul interior, acolo unde exista toata informatia de care avem nevoie pentru a ne implini destinul si a fi fericiti.

Cursuri de initiere
in numerologia secreta si psihogeometria sacra
perioada 13 – 14 – 15 decembrie 2013

(Vineri-sambata-duminica)
17.00-21.00 11.00–17.00

Va propunem un curs de initiere in numerologia secreta si psihogeometria sacra, curs la care veti descoperi codul vibrational personal, sunetele care va imprima succesul, culorile care va aduc starea de bine si de sine precum si mandala sau dinamizatorul individual ce va ajuta la accesarea celor mai bune solutii care sa va optimizeze si sa va conduca spre implinirea destinului vietii dvs. Aceasta este tema pentru prima zi a cursului si va dura aprox. 5 ore, cu posibilitate de prelungire in functie de receptivitatea dvs.

A doua zi va avea ca  tema “corpul timpului uman” si se refera la o calatorie retrospectiva in trecutul vostru cu scopul de a debloca energia pozitiva necesara pentru a reusi sa va optimizati viata in prezent, corectand orice situatie nefavorabila in care va aflati.

In psihogeometria sacra orice cifra, litera, culoare sau linie sunt conectate in mod specific. Rezultatul practicii psihogeometrice este un desen numit MANDALA. Exista tehnici de realizare a mandalelor universale dar si mandalelor specifice. Mandalele (care sunt generatoare de putere) pot fi realizate pentru: firme, orase, tari, rugaciuni, mantre, incantatii, texte document, persoane particulare, familii, echipe, scoli, universitati. Pot fi realizate mandale pentru schimbarea ENERGO-INFORMATIONALA A structurii lichidelor, aerului, intensitatii luminoase a surselor de lumina.
Ce putem face atunci cand situatiile de viata sunt mai complicate decat reusim noi sa intelegem cu constiinta individuala sau cu experienta noastra limitata.
Tot ce este in jurul nostru este creat folosindu-se 25 de elemente materiale din care cinci sunt principale. In fiecare element este cuprins, ca element principal, timpul. Noi intelegem timpul prin trei coordonate: trecut, prezent si viitor, dar toate trei sunt legate de realitatea timpului sau nodul timpului real. Tot ce este viu se afla intr-o continua miscare, vibreaza. Atat atomul cat si spatiul atomului si ambientul lui au memorie, un program informativ individual si comunicativ, adica nu este nimic in acest spariu planetar fara legatura cu centrul atomic al Pamantului sau nucleul principal central. In mod obisnuit, atunci cand noi nu intelegem ceva in viata noastra, cautam alt nivel de comunicare, un nivel temporal intr-un timp fixat in mintea noastra prezenta in momentul complicat sau in memoria trecutului. Daca noi intram in planul timpului viitorului nostru, atunci noi deja suntem in zona raspunsului care, pentru noi cei din prezent, inca nu este facut in forma de prezent, dar dupa trecerea acestui spatiu viitorul nostru este deja facut doar in zona spatiala a viitorului in care noi avem timpul in forma situativa spatiala. Ca sa intram in aceasta zona scoala TARKSHYA 444 are o metoda care permite dezvoltarea temei “corpul timpului uman” sau masina timpului personala. Orice situatie, chiar inainte de a lua forma situativa, are un spatiu multivariabil, care este insa limitat de constiinta noastra si care se numeste forma situativa. Aceasta forma situativa poate fi modificata intr-o alta forma, pe care noi, cei din prezent, o putem conduce si cu care comunicam in mod obisnuit… Adica, folosind experienta trecuta, ca energie, in prezent, putem modifica viitorul care urmeaza sa se intample. Aceasta nu este clarviziune ci este o metoda care ne permite intoarcerea in timp, in momente speciale, de unde putem corecta si schimba o situatie complicata in prezent, deblocand energia trecutului pentru a lasa prezentul sa se manifeste si viitorul sa se creeze.
Sunt patru dimensiuni pe care le simtim in vietile noastre: trecutul, prezentul, viitorul si realitatea care le uneste pe toate. Aprofundand aceasta metoda, vom putea intelege ca noi traim in acelasi timp impreuna cu multe Eu-ri care pot avea toate variantele de rezolvare a oricaror complicatii. Trebuie doar sa comunicam cu noi si sa unim toate aceste Eu-ri masculine, feminine, animale, insecte, plante pana la nivel de atom si, atunci vom descoperi ca noi suntem creatorii viitorului in diverse timpuri si spatii limitate ca tel principal.
Exista multe universuri si fiecare dintre ele are un inceput si un sfarsit de viata, iar Creatorii lor nu stiu intotdeauna unii despre altii. Fiecarea Creator a avut cresterea Sa individuala, la fel si al nostru, insa intelegerea noastra este limitata si nu unda, vibratia, informatia din telul principal. Scopul sau telul de viata se formeaza dupa aceasta forma personala spatiala temporala. Scopul nu este limitat si este legat de noi personal in mod etern. Din noi, din acest corp transcendental, etern, personal, omul a fost creator si a devenit persoana eterna cu capacitatea de a conduce toate creatiile lui din prezent, trecut, viitor si realitatea din zona “X”.

Despre Profesorul Serghei Danisin – Maestru Gon-Po
(Fortuna Serghei) Initiat de Lama Tibetan din scoala (ramura)’’NINGMA’’
Fenomen al Europei in programul ’’AVANTE-21’’,
Delta-Inform, SPRING STEP 1999 (PASUL PRIMAVERII)

Cu o bogata activitate in domeniul stiintelor ezoterice si parapsihologice si o practica pe masura realizata in:
– ,,Continental Academy of Creative Anomalies KATA’’ din Moscova;
– expert de medicina experimentala NEO in Ministerul Sanatatii Publice al USFRR – prin Institutul Medical de Stat ,,A.S.Bubnov’’ din Ivanovo, Centrul de Diagnoza & Tratament;
– psihologie experimentala in ,,Centrul International pentru Medicina si Cercetari Stiintifico-Didactice de Insanatosire (Vindecare)’’FORTUNA’’ Rusia – Naghinsk – Ivanovo;
– Prorector al ,,Universitatii de informatica pentru administrare de fonduri si asigurari’’ din Moscova;
– Expert-operator in sisteme de insanatosire (vindecare) categoria 1 si 2 format in ,,Centrul Didactico-Stiintific International USSR-SUA-Bulgaria-Finlanda’’DELTA-INFORM’’ prin ,,Centrul Medical de Productie’’ unde a primit aprobarea oficiala pentru a lucra in acest domeniu;
– de asemenea in momentul actual este presedintele ,,Centrului de Studii si Cercetari Frontale TARKSHYA 444’’ din Bucuresti.

Maestrul Serghei Danisin vorbeste despre toate aceste realitati in cursurile sale:
In toate invataturile orientale, credintele antice din regiuni indepartate precum Americile (Centrala si de Sud), in crestinismul dogmatizat european sau chiar in islamism apar notiuniunile de apa si pamant: solidul si lichidul, emotia si ratiunea, trupul si sufletul (duhul, spiritul).
Cu totii suntem constienti de energia pe care o posedam dincolo de caracteristicile genetice ale fiecarui celule din corpul nostru. Cu totii stim ca sentimentele, trairile sufletesti nu sunt palpabile. Si atunci lumea se scindeaza: de unde venim? cine suntem? incotro ne indreptam? Sunt intrebari cliseistice, dar sunt reperul nostru, deoarece aceste intrebari sunt intru scopul nostru existential.
Fiecare dintre noi are un cod genetic, cum fiecare are dreptul de a stii in ce sfera a existentei noastre incadram: imaginatia, intuitia, durerea, bucuria, fiind aspecte care nu se regasesc in anatomia arhicunoscuta. Vechile scrieri hinduse reflecta perfect nevoia noastra de a transcede informatia dincolo de treptele evolutiei noastre fizice:
Astfel cu numeroase constatari si cercetari stiintifice, de-a lungul anilor, cele 7 corpuri hinduse au fost recunoscute, treptat, avand in vedere in primul rand trairile pe care oamenii le au constant, neconditionat, la nivel spiritual.
Tendinta de a desparti corpul somatic (corpul fizic) de cel spiritual este una indreptatita. Dar ceea ce este si mai indreptatit este desfacerea corpului spiritual in alte 6 bucati care reprezinta 6 corpuri energetice fiecare avand un rol in existenta noastra, chiar si aici pe pamant.

As dori sa nu ne imaginam aceste corpuri ca fiind in mod deosebit niste holograme sau sfere de lumina detectabile cu o anumita tehnologie, desi unul din corpuri poate fi detectat, dar despre asta voi vorbi mai incolo, ci sa le inchipuim ca fiind partea noastra nevazuta, in permanenta legatura cu constiinta universala.
Am sa incep cu corpul fizic, pe care toata lumea are impresia ca il (re)cunoaste. Cu totii studiem la scoala aspecte legate de corpul nostru, aspecte biologice, chiar organe disecate pana la ultima celula. Si cand ajungem la celula, ne oprim. Pentru ca ne lovim confuzi de ADN, de ARN si de multe alte notiuni care intra intr-o sfera a geneticii pe care cu greu o stapanim.

1. Corpul fizic, din punct de vedere genetic – aspecte generale

Stim toti ca unitatea structurala si functionala a corpului somatic este celula. Fiecare celula poate defini intregul prin informatia detinuta de ADN, situat in nucleul celular.
Acidul dezoxiribonucleic (ADN) reprezinta materialul genetic ce poarta informatia de structura si functie!, adica de fiziologie si morfologie a corpului fizic.
Unitatea de structura de baza a ADN-ului este nucleotida, care este alcatuita dintr-o baza azotata: un zahar si un radical fosforic. Aceste baze se impart in: baze purinice si baze purimidinice. Probabil va intrebati, la ce toate acestea? Raspunsul vine: bucatile microscopice ale corpului nostru sunt cele care detin informatia, de la aceste baze cu nume complicate apar toate cunostintele si cerintele corpului nostru.
Un exemplu pentru a va convinge: bazele purinice de exemplu sunt doua: adenina si guanina. Adenina, mai pe intelesul tuturor este de fapt vitamina B4! Adenina este cea responsabila de absorbtia fierului in organism. Vedeti pana unde se ajunge cu analiza celulara, intracelulara? Ce mici comori posedam si ce functii mari indeplinesc ele?
Sa nu mai vorbim despre problemele tabu ale geneticii, pana nu demult: clonarea umana, determinarea sexului copilului avand in vedere modul de actiune al cromozomilor. In cele ce vor urma va voi prezenta prima treapta care ii urmeaza corpului fizic: corpul astral, dar asta in partea a doua a materialului.
Cele sapte corpuri hinduse – (II)

Legendele determinarii sexului copilului si al creatiei clonate au fost finalizate dupa numerosi ani de munca si studiu de catre geneticieni. Odata cu aceste aspecte, pe partea genetica s-a facut liniste de ceva timp.

Determinarea sexului copilului

O alta enigma, deslusita in timp de geneticieni, este cea a determinarii sexului copilului.
Ovulul matur contine 22 de autozomi + 1 gonozom X. In schimb, spermatozoidul poate avea fie 22 de autozomi si un gonozom X, fie 22 de autozomi si un gonozom Y.
Prin fecundarea de un spermatozoid cu formula 22A + X, a unui ovul (22A+X) va lua nastere un ou cu formula 44 + XX determinand astfel sexul genetic feminin.
In cazul cand fecundatia ovulului s-a facut de un spermatozoid cu formula 22A+Y, rezulta un ou cu formula cromozomica 44 + XY care determina sexul genetic masculin.
Fiecare nou individ nascut mosteneste nu cateva aspecte ale parintilor, ci o combinatie particulara a programelor genetice ale intregii ascendente.

Teoria clonarii oitei Dolly

In ceea ce priveste clonarea umana, medicul anestezist Toni Victor Moldovan, un medic genetician roman stabilit in Stockholm, demonteaza ideea clonarii facand referire la experimentul Dolly:
“Acest experiment nu este o clonare, in opinia mea, deoarece a presupus existenta unui ovul prelucrat si cresterea unei sarcini naturale. Pe de alta parte celulele mamare prelevate si cultivate artificial sufera influente datorate mediului nutritiv. Clonarea umana, prin ADN obtine doar corpuri si nu fiinte vii!”, precizeaza medicul in cartea sa “Programul Terra – un atentat extraterestru asupra omenirii”.

2. Corpul eteric sau corpul energetic

Corpul energetic reprezinta matricea energetica a corpului fizic. Reprezentarea acestui corp este dificila deoarece el se intrepatrunde cu materia fizica si cu corpul spiritual, fiind de fapt liantul dintre cele doua.
Acest corp evolueaza conform informatiilor lichidului arhietipal care este, de fapt, un invelis fin al fiecarui organ si automat al intreg organimsului. Acest invelis poate fi detectat prin electronografie.

Chakrele, poarta spre celelalte corpuri

Este o metoda de detectare si implicit vizualizare a corpului eteric, a aurei electromagnetice prin fenomenul de electroluminiscenta: presiunea facuta de aparat asupra zonei respective, soc etc. Ceea ce se urmareste prin electronografie este emisia de electroni, propagarea campului electromagnetic si chiar conversia in lumina a energiei.
Aparatul se numeste Kirlian fiind metoda kirliana prin fotografie a aurei care reiese in urma procedeelor de mai sus. Ideea apartine sotilor Kirlian si a fost adusa stiintei in jurul anului 1939.
De corpul energetic sunt legate si celebrele chakre, care sunt puncte energetice ale organelor. Sunt cunoscute 7 chakre principale si altele sute secundare, depistate si vindecate prin acupunctura. Cele 7 primare sunt aliniate de-a lungul coloanei vertebrale (de aici si masajele exotice cu 7 pietre aliniate pe spate).
Aceste puncte de energie nu se rezuma insa doar la buna functionare a organelor, ci au un rol si pe partea sentimentala, omul alternand datorita chakrelor stari sufletesti diferite (venite dinspre celelalte corpuri prin acest liant numit corp energetic, prin chakre). Pentru ca sentimentele apartin domeniului spiritual.
In cadrul acestor puncte energetice, yoghinii aduc la cunostinta energia kundalini. Aceasta energie, potrivit hindusilor, este generatoare de stari sufletesti inaltatoare, contradictorii si modificari bruste ale comportamentului spiritual.
Aceasta a fost practic, poarta dintre corpul fizic si corpul sufletului, cel spiritual. Primul corp care apartine spiritului il reprezinta cel astral. Odata cu corpul astral va voi introduce in tainele ascunse ale corpurilor sufletului uman.

Cele 7 corpuri hinduse – (III)

Urmatoarele trei corpuri sunt ceea ce intregesc sufletul: ceea ce numim nevazutul, sentimentele, gandurile, aspecte care se simt si nu se pot atinge.
Corpurile prezentate in materialul urmator sunt cele care il invata si ii deschide omului poarta spre puterea Divinitatii sau cum o numesc ortodocsii, spre fiinta dumnezeiasca din noi. Asadar, corpurile astral, mental si cauzal sunt cele care ne calauzesc in scopul descoperirii divine.

3. Corpul astral

Acest corp este de fapt o lume intreaga. V-ati intrebat de cele mai multe ori unde se petrec gandurile noastre, visele, imaginatiile, angoasele, ideile? Ei bine, in acest corp intra trairile noastre interioare care fac posibila calatoria astrala, o calatorie in propriul nostru univers, prin extinderea constiintei si plasarea sa in afara corpului fizic. Cu ajutorul corpului astral au loc decorporalizarile sau extracorporalizarile (numeroase relatari din cazuri reale de moarte clinica).
“Daca vointa si imaginatia ajung la un conflict, intotdeauna imaginatia este cea care iese invingatoare” – Emil Coue, psiholog francez.

4. Corpul mental

Acest corp se ocupa de gandurile concrete, de partea rationala a omului. Dupa moarte, acesta este separat de constiinta, dar chiar si asa poate trai independent de ea. Corpul mental se manifesta in mod deosebit in masinaria transmiterii informatiilor de la creier la fiecare celula si invers. Particulele corpului mental sunt intr-o continua miscare, foarte rapida, atragand in mod permanent materia de care are nevoie.
Acest corp reprezinta striatii cu legaturi in zona creierului, caci creierul este centrul fizic, palpabil al corpului mental. Corpul mental, de obicei, evolueaza odata cu cresterea omului. Corpul mental vibreaza la frecvente joase, dar si atunci la gandurile pozitive, foarte joase la cele negative. Hindusii spun ca fiecare corp mental se reinnoieste viata dupa viata, la infinit, dar unitatea mentala, sprijinul nonfizic al corpului mental ramane aceeasi.

5. Corpul cauzal

Acesta are legaturi puternice cu tot ce inseamna aspecte legate de trecut: amintiri recente, intamplari din vietile anterioare etc. In cadrul corpului cauzal putem vorbi despre un atom-germene. Acesta este ca un microcip conectat la sufletul fiecareia dintre fiinte si o urmeaza de la o viata la alta, sau de la un ciclu al existentei la altul.

Nu ati observat ca de indata ce traim ceva dificil, care ne macina, o parte din noi are tendinta sa se ancoreze acolo ca si cum ar fi un fel de propagare ancestrala?

Celulele noastre se-mbiba si repercuteaza suferinta asupra atomului germene, o imprima in acesta pana ce face sa iasa la suprafata, eventual intr-o (alta) viata, atata vreme cat durerea este abonata cu prezenta. Daca marca cauzala este veche ea poate sa reapara pe drum.

Insa, potrivit viziunii asiatice, noi nu ducem dupa noi aceeasi problema prin vietile noastre, unele sunt tinute ca rezerve altele aparand ca lectii ale evolutiei si a legilor vietii respective.

Odata cu corpul cauzal se incheie ciclul corpurilor initiatice. Ultimele doua corpuri sunt, spre deosebire de cel fizic, cu care am inceput, mai putin dense dar mai luminoase, mai pline de viata. Odata constienti de corpurile atmic si budic vom fi prezenti in constiinta universala care este omniprezenta si care depaseste granitele timpului.

Distribuie:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.