fbpx

Marius Teicu, din nou copil, la Televiziunea copiilor de la TVR 1

de

Marius Teicu vine la Televiziunea copiilor de sambata in calitate de compozitor, profesor si entertainer. Cei trei prezentatori, Ana-Maria, Luca si Doru, il au ca invitat special pe Marius Teicu, impreuna cu care au pregatit cateva surprize muzicale.

Compozitorul va evolua alaturi de copii, interpretand cateva dintre melodiile sale foarte cunoscute: „Proverbe” si „Lumea stie despre dragostea noastra”. Telespectatorii il vor vedea mesterind la „O masina veche” si-l vor redescoperi prin intermediul unei autobiografii muzicale ce contine cele mai frumoase cantece compuse de-a lungul timpului. Invitatul va mai fi supus unui tir de intrebari din partea copiilor. Pentru putea fi descusut mai bine, compozitorul va fi transformat in… copil. Asa ca telespectatorii vor vedea ce si-ar dori, cum s-ar comporta si ce-ar spune Marius Teicu daca ar fi azi copil.
“Vrem sa cream modele pentru copii”
Sub semnatura realizatorului TVR Titus Munteanu, show-ul de divertisment cu si pentru copii Televiziunea copiilor a revenit la TVR 1 de sambata, 31 martie, de la 10.10. Televiziunea copiilor isi propune sa fie o rampa de lansare pentru copiii talentati. „Este o emisiune care are in prim plan ideea unei televiziuni a copiilor. Un loc in care cei mici sa isi poata manifesta talentul, creativita¬tea. Vrem sa cream mo¬dele pentru copii si, de ce nu, pentru viitori adevarati profesionisti de televiziune”, spune Titus Munteanu, reali¬za¬torul emisiunii.
Televiziunea copiilor a fost lansata in 2011, in grila de primavara a TVR. Printre numerosii copii talentati care au evoluat pe scena emisiunii in sezonul trecut se numara si Alex Bittman, Ioana Turcescu sau Stefan Atirgovitoaie, copilul care in 2011 a primit marele premiu la Festivalul de muzica usoara Sanremo Junior si care a castigat, in acelasi an, celebrul concurs de canto din Italia, Ti Lascio una Canzone.

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.