UMBRE, un proiect HBO Europe in Romania, se lanseaza la finalul lunii decembrie

de

Noul serial produs de HBO Europe în Romania, UMBRE, va avea premiera pe 28 decembrie, de la ora 22:00, la HBO si pe HBO GO.

Cu o distributie remarcabila si o maniera de filmare neconventionala, UMBRE iese din zona previzibilului si surprinde permanent prin originalitate si autenticitate. Într-un Bucuresti al contrastelor, personaje bine conturate si complexe dau viata unui scenariu veritabil.

Relu (Serban Pavlu) este un om de familie. Are doi copii, o sotie si o viata dubla.
Privit prin ochii familiei sale, Relu Oncescu pare un taximetrist obisnuit. Nimeni nu banuieste ca Relu lucreaza ca recuperator pentru Capitanu’, un mafiot local. Niciuna dintre cele doua lumi (a familiei si a mafiei) nu stie de existenta celeilalte. Relu reuseste sa tina totul sub control, însa nu pentru multa vreme. Dupa ce omoara accidental un om, el încearca sa iasa din lumea interlopa, dar nu mai gaseste o cale de întoarcere. Zi de zi, secretele adunate devin din ce în ce mai apasatoare iar minciunile încep sa iasa la suprafata una cate una.

Filmul regizat de Igor Cobileanski si Bogdan Mirica, dupa un scenariu adaptat de Bogdan Mirica, îi are în distributie pe: Serban Pavlu (Toata lumea din familia noastra, Cainele japonez), Maria Obretin (Funeralii fericite, Bucuresti Non-Stop), Andreea Vasile (De ce eu?, Q.E.D.), Dan Hurduc (În deriva, Domestic), Madalina Craiu (Blu, Poarta Alba), Gabriel Huian (Principii de viata, Marilena de la P 7), Doru Ana (Dupa dealuri, Visul lui Adalbert), Dorel Visan (Balanta, Despre oameni si melci), Stefan Velniciuc (Fratii Jderi, Sobolanii rosii), Sergiu Costache (Domestic, Funeralii fericite), Andi Vasluianu
(Ramai cu mine, Despre oameni si melci), Gabriel Spahiu (Visul lui Adalbert, Lampa cu caciula, Toata lumea din familia noastra), Diana Cavallioti (O vara foarte instabila, Întalniri încrucisate), Sorin Cocis (Domestic, La urgenta). Imaginea filmului este semnata de Andrei Butica.

“Noul serial HBO Europe, UMBRE, este cel mai complex proiect realizat pana acum de compania noastra în Romania. Productia este extrem de îndrazneata, calitatea este impecabila, iar spectatorii vor avea parte de o realizare cinematografica memorabila care vibreaza de autenticitate, în interpretarea unor actori extrem de talentati.”, a declarat Carmen Harabagiu, Country Manager HBO Romania.

Acest proiect îi are ca producatori pe Wayne Henry (HBO Europe), Dragos Vîlcu (Multi Media Est), producatori executivi HBO fiind Antony Root si Carmen Harabagiu. Aurelian Nica este line producer din partea HBO, iar Valentin Antohi este line producer Multi Media Est.
Duminica, 28 decembrie, de la ora 22:00, la HBO vor avea premiera primele doua episoade ale serialului UMBRE. Aceleasi episoade vor fi disponibile pe HBO GO fara abonament, pentru toti cei care vor accesa site-ul www.hbogo.ro.

  • Credit: ADI MARINECI

 

Categorii:
Film

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *