fbpx

Masterclass-urile Huawei Web Summit îi sprijină pe dezvoltatori să își facă aplicațiile cunoscute dincolo de granițe în AppGallery

de

Huawei continuă să sprijine dezvoltatorii globali să își extindă aplicațiile dincolo de granițe și să acceseze magazinul său de aplicații în continuă dezvoltare, HUAWEI AppGallery, în cadrul masterclass-urilor #EmpowerInnovations care se vor desfășura în cadrul Web Summit-ul anual.

 

Web Summit este cea mai mare conferință de tehnologie din lume și va fi difuzat în direct de la Lisabona în perioada 2-4 decembrie 2020. Huawei este o prezență importantă în cadrul seriei de masterclass-uri online și le va oferi dezvoltatorilor și partenerilor globali informații actualizate și utile despre dezvoltarea ecosistemului HMS, soluții de industrie verticală, povești de succes în afaceri, precum și cele mai recente actualizări ale HMS Core. Sesiunile fac parte din angajamentul Huawei de a ajuta dezvoltatorii să inoveze și să își valorifice potențialul prin extinderea aplicațiilor lor în întreaga lume.

 

Vrem ca dezvoltatorii să reușească să își facă aplicațiile disponibile către un public mai larg, prin extindere transfrontalieră și parteneriate.”, a declarat Wang Yanmin, Președinte Global Partnerships and Eco-Development, Huawei Consumer Business Group. „Masterclass-urile #EmpowerInnovations găzduite de Huawei la Web Summit le oferă dezvoltatorilor cunoștințele și instrumentele potrivite pentru a aborda noile piețe globale și pentru a accesa profitabila piață chineză.”, continuă acesta.

 

Experți de top din industrie și directori Huawei împărtășesc sfaturi la #EmpowerInnovations

 

Masterclass-urile reunesc experți în dezvoltare de aplicații și extindere transfrontalieră din diverse industrii, precum firma de cercetare CCS Insight, furnizorul de servicii financiare mobile Moven, platforma de premii Lootboy, lanțul de retail Lenta, precum și directori Huawei, care își împărtășesc perspectivele și experiența în materie de extinderi de aplicații globale și parteneriate de afaceri.

 

Programul masterclass-urilor Huawei #EmpowerInnovations de la Web Summit:

 

Aplicații dincolo de frontiere: calea spre succes

Miercuri, 2 decembrie, 13:30 GMT

Topic: În sectorul aplicațiilor mobile apare deseori întrebarea: „Cum se obține o aplicație care să se lanseze într-un magazin de aplicații profitabil, aflat în continuă creștere?” Prezentare detaliată AppGallery și explorarea mai multor oportunități.

Speakeri principali:

  • Sami Qasem, Global Head of Content, Huawei Consumer Business Group
  • Ben Wood, Chief of Research, CCS Insight

 

Parteneriat pentru incluziune financiară

Vineri, 4 decembrie, 13:30 GMT

Topic: Industria financiară se dezvoltă rapid, pe măsură ce tehnologia creează noi oportunități. Parteneriatele sunt cruciale. Huawei împărtășește informații despre status quo și despre ce este necesar pentru un succes constant.

Speakeri principali:

  • Siri Borsum, Global VP Finance Vertical Ecosystem & partnership, Huawei
  • Brett King, autorul best-sellerului The Rise of Technosocialism, fondator Moven și prezentator BreakingBanks Radio Show

 

Dezvoltare în China, succes cu AppGallery

Vineri, 4 decembrie, 16:30 GMT

Topic: În această sesiune, Huawei își lansează Cartea albă privind dezvoltarea globală a aplicațiilor în China, oferind sfaturi despre lansarea aplicațiilor în China și informații despre obținerea de utilizatori și monetizare.

Speakeri principali:

  • Ilya Fedotov, Head of Global Partnerships & Eco-Development Communication, Huawei Consumer Business Group
  • Gavin Kinghall Were, Global Head of Business Development Solutions, Huawei Consumer Business Group
  • Sami Qasem, Global Head of Content, Huawei Consumer Business Group
  • Tan Xuanmo, Senior Legal Counselor, Huawei Consumer Business Group

 

E-commerce-ul, o lume în schimbare

Vineri, 4 decembrie, 17:30 GMT

Topic: Industria comerțului electronic se dezvoltă. În această sesiune, experții din industrie și partenerii ecosistemului discută despre lecțiile învățate, provocările și oportunitățile de upgradare UX create de noile tehnologii.

Speakeri principali:

  • Peter Gauden, Head of WEU Ecosystem Marketing
  • Gavin Kinghall Were, Global Head of Business Development Solutions, Huawei Consumer Business Group
  • Andrew Kuschel, CEO, Lootboy
  • Dmitry Bogod, Chief Marketing și Strategy Officer, Lenta

 

Masterclass-urile Huawei Web Summit încep miercuri, 2 decembrie.

Locurile sunt limitate, iar înregistrarea se poate face accesând link-urile următoare:

 

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu peste 33 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://consumer.huawei.com/ro

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

 

Despre HUAWEI AppGallery

În total, AppGallery conține peste 1.000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Magazinul virtual vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației.

HUAWEI AppGallery cuprinde deja în portofoliu aplicații din zona de banking, printre care Banca Transilvania, BCR, Pago, Orange Money, BRD, Card Sodexo, MobilPay sau 24Pay. App Gallery conține și aplicații importante din zona de știri și divertisment, precum Cinemagia, Știrile PRO TV, Digi 24, Biziday, AntenaPlay, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online. De asemenea, în platformă sunt disponibile și numeroase aplicații dedicate shopping-ului, precum Lajumate.ro, Olx.ro, Elefant.ro, Cel.ro, Dedeman sau Okazii.ro, dar și aplicații utilitare, printre care, eJobs, BitDefender, Star Taxi, 7Card, Virtual Cards, Upfit Romania sau WorldClass. Aplicațiile operatorilor locali precum My Orange Romania, My Account Telekom sau My Vodafone Romania sunt și ele disponibile în AppGallery. Printre cele mai noi aplicații care s-au alăturat AppGallery se numără Jerry’s Pizza, Food Panda, MyEnel, MyEdenred, Neo BT, EuropaFM, Bolt și Raiffeisen Smart Mobile.

HUAWEI AppGallery acordă o atenție sporită și zonei de educație, astfel că platforma oferă consumatorilor aplicații locale care au devenit cunoscute și utilizate și la nivel global. Printre acestea, se numără aplicațiile de învățare a limbilor străine de la Mondly, celebre pentru colaborările de renume la nivel internațional, dar și ale celor de la Meta Language Pro, precum Learn English, French sau German.

Aplicația Phone Clone, disponibilă în HUAWEI AppGallery, este o modalitate simplă de a transfera aplicațiile, contactele, datele, fișierele și fotografiile de pe vechiul smartphone pe noul smartphone, în câțiva pași simpli, folosind transferul super-rapid cu viteze de până la 1 GB pe minut. Cel mai important aspect al întregului proces este siguranța pe care o oferă, datorită criptării securizate a rețelei wireless. Procesul poate fi realizat foarte ușor, indiferent de sistemul de operare al vechiului smartphone (iOS sau Android).

Noul instrument de căutare Petal Search, disponibil în HUAWEI AppGallery, le oferă utilizatorilor o poartă deschisă către un milion de aplicații și o modalitate de a căuta cu ușurință prin categorii diverse, direct de pe ecranul de start al dispozitivului. Dezvoltată de motorul de căutare Petal Search, aplicația Petal Search aduce o experiență de căutare alternativă care localizează și agregă informații, oferind cele mai precise și relevante rezultate, pentru a le permite utilizatorilor să personalizeze și să gestioneze experiența cu smartphone-urile lor așa cum își doresc. HUAWEI AppGallery este complet integrat în noul motor de căutare și orice aplicație disponibilă deja în magazinul virtual va apărea în partea de sus a oricărei căutări din noul instrument.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Tag-uri:
·
Categorii:
Make IT Simple

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.