fbpx

Narcis Ianau a primit un rol in productia germana de opera Wonderwood

de

Vedeta de la Romanii au talent a primit sansa la o recunoastere internationala. In urma unei auditii desfasurate astazi, Narcis Iustin Ianau a primit unul dintre rolurile principale in spectacolul de opera Wonderwood, care se va juca in Germania.

Astazi 1 august 2011, la Bucuresti, s-a incheiat prima sesiune de auditii din Romania si din lume, pentru spectacolul de opera « Wonderwood », realizat de compozitorul Jurgen Doetsch si autorul libretului si producatorul Ali Namdar din Germania.

Sesiunea de auditii pentru productia germana “Wonderwood” a fost organizata si sustinuta de catre Altelte Lor Regale Printul Paul si Printesa Lia ai Romaniei, in colaborare cu Altelta Sa Regala Printesa Madelaine Bentheim und Steinfurt din Germania (nasa de onoare a Printului Carol Ferdinand), avand ca sponsori Fundatia “ASR Printul Paul pentru Romania”, Athenee Palace Hilton Bucuresti si Miko Grup.

In urma primei sesiuni de auditii a fost selectat contratenorul Narcis Ianau, care a primit un rol in productia germana «Wonderwood», producatorul si compozitorul fiind foarte deschisi la propunerea ALR Printul Paul si Printesa Lia de a organiza Premiera la Bucuresti.

Sesiunea de auditii organizata la Bucuresti a fost prima din lume, nu doar prima din Romania, tinerii artisti romani fiind selectati in functie de personajele existente pe libret si categoria vocala din care fac parte.

Au fost invitati sa participle un numar de 10 tineri artisti de opera din Romania, printre care: Hortensia Forray (Mezzo-Soprana), Vlad Baciu (Concert – pianist), Oana Andra (Mezzo-Soprana), Florin Ormenias (Tenor) si Narcis Ianau (Contra Tenor).

In perioada urmatoare vor avea loc alte sesiuni de auditii pentru spectacolul de opera “Wonderwood” si in alte tari precum Austria, Elevetia si Germania.

« Stiam de la Altelte Lor Regale Printul Paul si Printesa Lia ca in Romania chiar exista tineri talentati, insa nu ne asteptam sa gasim chiar de la prima sesiune de auditii voci care sa se potriveasca atat de bine personajelor create de noi. De regula lista finala se face in urma mai multor sesiuni de auditii, la care participa artistii care au trecut macar de primul nivel al selectiei, insa am avut surpriza placuta sa gasim o pasare rara in Romania si suntem bucurosi sa il invitam pe Contratenorul Narcis Ianau sa fie un personaj in spectacolul nostru, care va fi chiar o pasare, opera numindu-se « Wonderwood ». Intrucat si alti artisti pe care i-am ascultat zilele acestea au trecut de primul nivel al selectiei urmeaza sa ne intoarcem in Romania in scurt timp pentru o noua sesiune de auditii. Speram sa avem sansa sa cunoastem si alti artisti romani tineri in afara celor deja audiati si selectati », a declarat domnul Ali Namdar, libretist si producator.

« Wonderwood este o fabula ale carei personaje sunt animale. Este un spectacol modern cu o muzica vesela care speram sa atraga tanara generatie. De fapt, tanara generatie a fost inspiratia mea pentru muzica acestei opere » a declarat compozitorul german Jurgen Doetsch.

 

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.