fbpx

Neil Diamond s-a insurat pentru a treia oara la 71 de ani

de

Neil Diamond s-a insurat pentru cea de-a treia oara, cu iubita sa Katie McNeil, care îi este si manager de turneu, in cadrul unei ceremonii private ce a avut loc sambata la Los Angeles.

Celebrul muzician american, in varsta de 71 de ani, si iubita sa, care are 41 de ani, au avut o nunta intima, doar cu participarea familiei si prietenilor apropiati, potrivit unui reprezentant al artistului citat de People.com.

Diamond îsi anuntase logodna pe Twitter, in septembrie anul trecut, precizand ca se va casatori inainte de a pleca in turneu, vara aceasta. Cantaretul va porni intr-un turneu nord-american pe 1 iunie.

“Neil s-a ars la ultimul divort, dar in sufletul lui ramane un romantic si abia asteapta sa se insoare din nou”, a spus la un moment dat o sursa pentru Mail on Sunday.

Neil Diamond a mai fost casatorit de doua ori: cu iubita lui din liceu Jaye Posner (1963 – 1969), cu care are doua fiice, si cu Marcia Murphey (1969 – 1995), cu care are doi fii.

Diamond, unul dintre cei mai renumiti artisti din toate timpurile, este autorul unor piese memorabile, precum “Sweet Caroline” si “Solitary Man”. El a scris si versurile unor piese interpretate de alti muzicieni, precum “I’m a Believer”, in interpretarea grupului The Monkees.(Mediafax)

 

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.