fbpx

Noua colectie LOULOU

de

Evenimentul de lansare a noii colectii LOULOU a avut loc pe 6 martie a.c. si a fost organizat cu sprijinul Excelentei Sale, Doamna SOCORRO VILA MAGNO, sotia ambasadorului Braziliei in Romania si Fundatia “Printul Paul pentru Romania”.

Printre cele peste 100 de invitate s-au numarat: sotii si fiice ale reprezentantilor Corpului Diplomatic, presa, dar si personalitati si persoane publice precum: A.S.R. Printesa Lia a Romaniei, Mihaela Geoana, Mihaela Borcea, Nora Seroussi, Adelina Pestritu, Gina Pistol, Simona Patruleasa, Florentina Opris, Laura Teodoru, Cristina Cioran, Paula Chirila, Livia Adam (Ministerul Economiei si Industriilor).

Cu aceasta ocazie Casa LOULOU a prezentat Colectia Toamna/Iarna 2013-2014, compusa dintr-o varietate de piese de lux, realizate din materiale pretioase si fine, importate din toata lumea, accesorizate cu aplicatii realizate manual, dantela frantuzeasca, paiete stralucitoare, printuri digitale, piele naturala, pene, toate de o calitate exceptionala.

Pentru noua colectie LOULOU negrul este din nou o prioritate, exprimat in diverse tonuri, nuante si stari, de la gri inchis pana la negru intens, de la mat la nuante de negru lucios de rock star.

  • Credit: cristian gugu

 

Tag-uri:
·
Categorii:
Moda

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *