fbpx

“Nu mai respira!”: apelul la 911 din ziua mortii lui Whitney Houston – ASCULTA

de
Apelul pe care un barbat l-a facut din camera 434 a hotelului Beverly Hilton din Los Angeles, in ziua mortii lui Whitney Houston, a fost publicat, ieri, pe site-ul TMZ. Convorbirea a avut loc intre un membru al echipei de securitate a hotelului si o dispecera de la serviciul 911. In timpul discutiei, barbatul face referire la “o femeie de 46 de ani, gasita in baie”, ina nu mentioneaza numele acesteia. “Nu sunt sigur daca a cazut sau daca se afla in baie, in apa”, se aude vocea barbatului, in timp ce dispecera spune ca va trimite curand un echipaj de urgenta. Ea mai intreaba daca femeia respira atunci cand a fost gasita. “Nu mai respira!”, vine raspunsul.
Intre timp, ancheta in privinta mortii lui Whitney a fost finalizata. Rezultatele testelor toxicologice au aratat ca artista a decedat inecandu-se accidental, in urma unui atac de cord provocat de consumul de cocaina. De altfel, medicii au declarat, dupa autopsie, ca Whitney Houston era “un consumator cronic de cocaina” si ca arterele inimii sale “erau ingustate in proportie de 60 %”. In organismul cantaretei au mai fost gasite urme de marijuana, Xanax, Flexeryl (un relaxant muscular) si Benadryl (un medicament contra alergiilor).
“Ramasite de substanta alba”, gasite intr-un sertar
Whitney a fost gasita cu fata in jos, in cada de baie plina cu apa extrem de fierbinte (66 de grade Celsius). Artista avea “o perforatie a septului nazal stang”, au explicat doctorii, lucru comun la consumatorii de cocaina, si o urma de intepatura de ac, in zona cotului stang. De asemenea, prezenta mai multe leziuni pe corp, unele dintre ele fiind cauzate de apa fierbinte. Anchetatorii au exclus orice suspiciune de crima cu privire la moartea vedetei. Desi unele surse declarasera initial ca urmele de cocaina fusesera indepartate din camera de hotel pana la venirea autoritatilor, anchetatorii au negat aceasta informatie. Ei au gasit, in camera 434 a hotelului Beverly Hilton unde era cazata Whitney, “o lingurita cu o substanta alba, asemanatoare cu cristalul, si o bucata de hartie alba, rulata”. Totodata, “ramasite de substanta alba” au fost gasite si in sertarul unui birou aflat in camera, dar si pe marginea unei oglinzi portabile. Analizele ulterioare au demonstrat ca substanta alba era cocaina.
Whitney Houston a murit in dupa-amiaza zilei de 11 februarie, la varsta de numai 48 de ani. Ea a fost gasita de asistenta sa, care a chemat imediat un bodyguard, cei doi incercand apoi in zadar sa o resusciteze. Cantareata se cazase la Beverly Hilton pe data de 6 februarie si se pregatea, in acea zi, sa mearga la o petrecere organizata, in acelasi hotel, de mentorul ei, producatorul muzical Clive Davis, in avanpremiera premiilor Grammy.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Tag-uri:
· · · · ·
Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.