fbpx

Pavel Bartoș: Principala mea calitate este soția mea

de

PAVEL BARTOȘ: Nu încerc să mi le camuflez. Eu am un anume tip de naturalețe pe scenă, cred că asta mă avantajează. Dacă sunt dezamăgit, arăt că sunt dezamăgit. Nu încerc să fiu perfect, sunt un om în acea situație. Este foarte important să nu fii schematic, să nu fii doar omul care vorbește, asta am învățat din teatru. Nu încerca să fii altceva decât ești pentru că probabil atunci faci marile greșeli. Sunt un om care nu se sperie de o bâlbă într-un live. Se poate întâmpla să pice un reflector, se poate întâmpla ca cineva să leșine, îți asumi aceste lucruri. Iei lucrurile ca atare.

Marea Dragoste / revistatango.ro: Îți și permite show-ul. Sunt și show-uri rigide, unde nu ai dreptul să fii atât de autentic.

PAVEL BARTOȘ: Să știi că show-urile noastre, „Vocea” și „Românii au talent”, erau destul de rigide. Eu și Smiley am schimbat culisele. Oriunde în lume, prezentatorii sunt niște oameni care se miră și atât. Eu și Smiley am făcut viu backstage-ul. Din această cauză, în 2013 ne-au chemat la Londra ca să le spunem cum am făcut, de parcă era o mare minune. Ne-a felicitat Simon Cowell. A spus că este ceva nou. De-atunci toți, și cei din spate, au lavalieră, pentru că oricând se poate întâmpla ceva. Asta am adus noi nou, ceea ce ne bucură.

Marea Dragoste / revistatango.ro: Cum s-a întâmplat? Cum v-a venit ideea asta?

PAVEL BARTOȘ: Am avut o libertate fantastică din partea productorului. Producătorul a avut o foarte mare încredere în noi, în primul rând că s-a gândit la alipirea dintre mine și Smiley. Nu știu câți ar fi avut îndrăzneala să facă un astfel de cuplu. Este foarte importantă echipa, atât în teatru, dar mai ales în televiziune. Eu știu în fiecare clipă că pot să fac aia și aia, dar mai știu că fiecare își face treaba. Asta îți dă relaxare și amploare.

Marea Dragoste / revistatango.ro: Te-ai împrietenit cu Smiley și dincolo de emisiuni?

PAVEL BARTOȘ: Da. A fost ciudat de simplu, așa cum îți dorești să fie orice tip de relație. Ne-am luat ca atare, nu am forțat lucrurile. A fost foarte importantă relația de respect. Este foarte important să ne respectăm, să nu credem că unul este mai prost, altul este mai deștept. În unele situații pot să fiu eu mai prost și mai deștept el, la fel și invers. El are foarte multă măsură, mult bun-simț. Cunoscându-i părinții mi-am dat seama de unde are cei șapte ani de acasă. El nu dă mai mult decât simte. De la el am învățat ceva ce rar întâlnești în acest showbiz. Niciodată nu l-am auzit vorbind pe cineva de rău. Ne-am și completat reciproc. Ne-am luat unul după altul. Relația a crescut de la sine. Era și într-un cadru extraordinar. Și acum ne gândim cât de norocoși suntem că putem să fim copii, să facem toate tâmpeniile de pe lume…

Marea Dragoste / revistatango.ro: Cum vă alegeți năzbâtiile, cum creați replicile alea, cum e „cu fuiorul”…?

PAVEL BARTOȘ: Ne vin acolo, pe loc. Noi nu avem dinainte replicile, facem totul din suflet, totul este în funcție de cine suntem noi. Avem o libertate fantastică, de aceea noi copilărim și ne bucurăm. Avem și un scenariu, desigur, că nu poți să reții toate cuvintele, dar în timpul preselecțiilor nu este niciun scenarist. Te raportezi la loc, la om și spui ce îți vine pe moment. Și de aici se pot naște lucruri foarte drăguțe, care rămân…

 

Pagini:  1 2 3

 

Categorii:
Interviuri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.