fbpx

Poveste de dragoste cu zâmbet, lacrimă, suspans și actori superbi: Războinicul Vânător și Crăiasa Zăpezii

de

Pentru o evadare garantată din cotidian, pentru un vârtej de emoții, câteva hohote zdravene de râs și două ore captivante de poveste, Războinicul Vânător și Crăiasa Zăpezii este alegerea perfectă a spectatorilor de orice vârstă.

Rulează pe ecrane filmul pe care trebuie să-l vizioneze și cei mari și cei mici, și amatorii de replici pline de umor și căutătorii sfâșietoarelor povești de dragoste, și cei care vor să se refugieze în lumea poveștilor râzând și cei gata să lăcrimeze de dor. Regizorul filmelor Maleficent și Alice in Wonderland recidivează cu un alt film care va încânta spectatorii sute de ani de acum înainte. Chris Hemsworth, Jessica Chastain, Emily Blunt și Charlize Theron sunt eroii superbi și talentați ai producției.

Lumea fantastică din Războinicul Vânător se dezvoltă acum pentru a ne arăta cât de periculos de legate sunt destinele lui Eric, vânătorul războinic, și ale maleficei regine Ravenna. Chris Hemsworth și Charlize Theron își reiau rolurile în Războinicul Vânător și Crăiasa Zăpezii, o aventură epică spectaculoasă. Regizorul Cedric Nicolas-Troyan (Maleficent, Alice in Wonderland) revine în spatele camerelor de filmat pentru o nouă poveste spectaculoasă.

SINOPSIS

Cu mult înainte ca Ravenna (Theron), malefica regină, să fie, aparent, învinsă de sabia curajoasei Alba ca Zăpada, a fost martora plecării din regat a surorii sale, Freya (Blunt), după ce aceasta a suferit o trădare care i-a frânt sufletul. Freya, care are puterea de a îngheța orice inamic, și-a petrecut viața în castelul său de gheață izolat crescând și pregătind o întreagă legiune de vânători letali, printre care și Eric (Hemsworth) și războinica Sara (Chastain), pentru a vedea că preferații săi au sfidat singura și cea mai importantă cerință a sa: să-și înghețe pe vecie inima, ca să nu se poată îndrăgosti niciodată.

Când Freya află despre moartea surorii sale, își somează soldații să ducă Oglinda Magică la singura vrăjitoare care mai are abilitatea de a-i extrage puterile. Dar, odată ce descoperă că Ravenna poate fi readusă din adâncurile aurite ale oglinzii, tărâmul magic va avea de înfrunat o forță întunecată de două ori mai puternică. E timpul ca armata lor să se arate invincibilă în fața celor doi războinici alungați pentru că au încălcat regula fundamentală a reginei lor. Dar e și timpul ca Eric și Sara să lupte pentru a le învinge pe cele două regine malefice, dar și pentru a reuși să se apropie pentru totdeauna unul de celălalt, căci iubirea învinge mereu.

Distribuit de Ro Image 2000

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Film

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.