fbpx

Primul episod din UMBRE II se difuzează în avanpremieră la TIFF

de

Mult așteptatul serial original HBO Europe, produs în întregime în România, UMBRE, se întoarce cu un nou sezon. Înainte de premiera din toamnă de la HBO și HBO GO, primul episod va avea avanpremiera pe 8 iunie, la Cluj-Napoca, la Festivalul Internațional de Film Transilvania.

Cel de-al doilea sezon este scris de scenaristul și regizorul Bogdan Mirică, câștigător al premiilor FIPRESCI și Gopo pentru lungmetrajul său de debut, Câini. Regia celor 6 episoade ale sezonului al doilea este semnata de Bogdan Mirică și Igor Cobileanski.

Șerban Pavlu se întoarce în rolul lui Relu Oncescu din toamnă la HBO și pe HBO GO.

Finalul primului sezon îl surprinde pe Relu în momentul în care, pentru a scăpa din situația complicată în care se află, face o înțelegere cu Toma – capul mafiei constănțene – ca să-l lichideze pe Căpitanu’. Dar odată ce află că fiica sa, Magda, așteaptă un copil cu Teddy, fiul Căpitanului, va mai putea Relu să-și păstreze promisiunea și ce consecințe vor avea deciziile sale? Pentru a face lucrurile și mai complicate, în ecuație apare un nou jucător – Emilian – un polițist cu personalitate volatilă, care are alibiul legii pentru a comite fapte ilegale.

La vizionarea primului episod în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania vor fi prezenți regizorii Bogdan Mirică și Igor Cobileanski, producătorii HBO și Multi Media Est, precum și o parte din actorii serialului, Șerban Pavlu, Maria Obretin, Andreea Vasile, Sergiu Costache, Doru Ana, Mădălina Craiu, Gabriel Huian, Silvana Mihai.

Producătorul executiv al serialului UMBRE este Wayne Henry, iar producători sunt Alina David, HBO și Dragoș Vîlcu, Multi Media Est. Steve Mathews și Antony Root sunt producători executivi din partea HBO Europe. Sezonul 2 va avea premiera în această toamnă în cele 19 țări care fac parte din HBO Europe.

Primul sezon al serialului UMBRE, care a avut premiera în decembrie 2014, s-a bucurat de un succes incontestabil în rândul publicului, reușind să devină cea mai apreciată producție HBO realizată în România.

Serialul este bazat pe Small Time Gangster, un format creat de Boilermaker Burberry și licențiat de DRG Formats.

Primul sezon al serialului UMBRE poate fi urmărit pe HBO GO.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Film

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.