fbpx

Răsfăț Royal: 40% discount la toate produsele Sabon

de

Ai ceva programat pe 23 iunie? Sfatul Sabon: eliberează-ți agenda de pe acum pentru acea zi de marți! Îți spunem și de ce – nu vor fi trei ceasuri rele, ci doar multe, multe ore de shopping în magazinele Sabon pentru că… ești pregătită? Este Royal Passport Day! Acea zi magică pentru cele care au cardul Royal Passport – accesul la universul Sabon cu extra beneficii. Iar dacă nu îl ai, fii liniștită! Îl poți achiziționa pe loc astfel încât prima ta experiență magică să fie pe 23 iunie. Este ziua în care ai reducere de 40% la toate produsele Sabon. Este ziua în care Sabon te răsfață ca pe o regină!

Intră în Clubul Royal Passport iar Sabon va avea grijă să îți ofere experiențe premium în exclusivitate. La fiecare Royal Passport Day, ziua ta se transformă în cea mai luxuriantă aventură.

Zâmbește! Va fi o zi Sabon de perfectă!

23 iunie: ziua în care explorezi la maximum desfătarea produselor Sabon!

Dacă ești una dintre persoanele inspirate care de mult face parte din Clubul Royal Passport, știi deja. Pe 23 iunie te așteaptă momente de beatitudine pură și vei alege cu un entuziasm infinit toate produsele Sabon pe care le îndrăgești.

Delectează-te cu discountul de 40% la orice produs Sabon și oferă-ți răsfățul suprem!

Dacă de abia începi să-ți creezi propria poveste Sabon cu ajutorul cardului Royal Passport, fii pregătită să fii uimită! Poți achiziționa pe loc un card Royal Passport pentru a nu rata ziua de 23 iunie și reducerea de 40% la produsele Sabon. Este momentul să-ți perfecționezi ritualul de frumusețe cu Sabon!

23 iunie este ziua în care te preocupi de fericirea ta, prin gesturi simple, selectând acele produse Sabon care știi că au grijă de pielea ta într-un mod unic sau poți alege să faci cadou celor dragi produse premium care le vor dărui un tonus extraordinar, prin beneficii excelente asupra trupului și spiritului.

Și dacă vrei să împărtășești această bucurie incredibilă, oferă cadou un card Royal Passport unei persoane dragi ție. Veți putea petrece împreună momente extraordinare cu o simplă vizită în magazinele Sabon, recent redeschise sau online pe www.sabon.ro. Reducerea este aceeași precum și magia produselor Sabon.

Intră pe 23 iunie în universul Sabon – în magazinele fizice sau pe www.sabon.ro – și fii cât mai creativă în alegerea produselor preferate!

Îndrăznește să crezi în magie! La Sabon lucruri excepționale sunt posibile!

  

*****

Despre Sabon

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.

Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.

Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o formă plină de înțelesuri a expresiei personale.

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.