Recomandarile TANGO pentru acest weekend

de

Afla care sunt cele mai importante evenimente ce au loc in acest weekend in Bucuresti!

Sambata, 14 noiembrie

Cartea in Bucate – Arta Culinara din Literatura in Farfurie

In acest weekend, la Clubul Taranului are loc un eveniment savuros pentru cei ce iubesc cartile si gastronomia fina deopotriva: Cartea in Bucate – Arta Culinara din Literatura in Farfurie. Sambata si duminica poti vizita, intre orele 10 si 18, acest targ cu vanzare de carte, specialitati culinare delicioase si ateliere de gastronomie, organizat cu ocazia Festivalului “Zilele Cartii Europene”.

Pe langa standurile cu vanzare de carti si delicatese culinare ce isi vor astepta vizitatorii, organizatorii targului ne propun un program interactiv cu discutii despre semnificatiile hranei, despre importanta alimentatiei sanatoase, dar si aplicatii mai neobisnuite ale mancarii: sculpturi sau bijuterii lucrate manual din elemente alimentare. Astfel, evenimentul va reuni la un loc atat artisti, scriitori, cat si etnologi, specialisti in arta culinara, dar si initiati in secretele alimentatiei in armonie cu natura.

Festivalul de Scurtmetraj Betting on Shorts – The Ark, ora 20:30

Festivalul International de filme de scurtmetraj Betting on Shorts are loc concomitent in mai multe orase ale lumii, in fiecare an, fiind, de fapt, un concurs in urma caruia sunt selectionate 10 filme ce vor participa la competitia finala de scurtmetraje. Niciun film nu depaseste 10 minute, ceea ce transforma intregul eveniment intr-un maraton cultural si care cu siguranta nu te va plictisi! In acest an, la Bucuresti, vor fi prezentate 12 scurtmetraje in The Ark, incepand cu ora 20:30.


Duminica, 15 noiembrie


Vintage Music & Brunch

Daca iti place sa petreci duminica intr-un stil dulce-clasic, parca desprins din atmosfera filmului “La dolce vita”, cu siguranta un brunch (mic-dejun tarziu, combinatia dintre breakfast si lunch, in engleza) duminical iti va redeschide apetitul pentru o saptamana plina.

Daca iti mai spunem si ca brunch-ul despre care vorbim acum are loc intr-o bucatarie ca la bunica acasa, in care sunt folosite numai ingrediente naturale si proaspete, si ca este acompaniat de muzica live a tanarului cuplu de muzicieni Alexandra & Alec, vei dori sa te afli duminica la Violeta’s Vintage Kitchen, pe str. Batistei nr. 23, incepand cu ora 12:00!

“Inainte sau dupa cutremur?” – Centrul National al Dansului

“Inainte sau dupa cutremur?” este un proiect ce face parte din studiul “What to affirm? What to perform?”, fiind o privire de ansamblu asupra dansului contemporan din Romania. Punctul de pornire este, asa cum sugereaza si numele, un cutremur – cutremurul din 4 martie 1977, reinterpretat intr-o maniera inedita si plina de creativitate… prin dans. Duminica este ultima zi de desfasurare a proiectului “Inainte sau dupa cutremur?”, zi in care poti vedea, incepand cu ora 20:30 la Sala Ronda din Centrul National al Dansului, premiera “Ciocanul fara stapan” – o reinterpretare a spectacolului creat in anii ’60 de Stere Popescu.

 

Tag-uri:
· · ·
Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *