fbpx

Rovana şi Dan – Dragoste de Plumb…

de

de Ioana Mandache

Amândoi se luptă, zi de zi, cu rigorile mediului de afaceri şi cu oamenii care se închină puterii. Ea deţine portofoliul unui minister comentat şi contestat, iar el rezistă încă în mediul de afaceri. Dar dincolo de profesiile lor tehnice şi riguroase, se aşază o dragoste mare, de 25 de ani!

S-au cunoscut acum un sfert de veac, pe vremea când amândoi lucrau într-un institut de cercetare. Rovana Plumb îşi aminteşte că a cucerit-o iremediabil un buchet de trandafiri galbeni, pe care l-a primit din partea celui alături de care, mai târziu, avea să-şi împartă destinul, visele şi declaraţiile de avere. „Am ştiut că el este destinul meu, că el e Întâlnire mea”, mărturiseşte actualul Ministru al Mediului. Iubirea a fost împărtăşită din prima clipă. Dan Plumb a… ştiut că Rovana este cea alături de care vrea să trăiască şi să îmbătrânească. Odată cu buchetul de trandafiri galbeni a venit şi invitaţia de a ieşi împreună a doua zi. Timpul n-a mai avut răbdare, astfel încât, cei doi s-au întâlnit doar câteva ore mai târziu…

Până la cererea în căsătorie… au mai trecut trei luni, iar peste această amintire s-au aşternut, deja, 25 de ani. 25 de ani în care s-au sprijinit reciproc în carieră, iar pe plan personal au format o familie frumoasă. „Te iubesc!” sunt cuvintele care îi leagă, zi de zi, iar amintirea buchetului galben de trandafiri este înnoită la fiecare sărbătoare…

Ca politician… îşi permite prea puţine slăbiciuni. Ca femeie însă, Rovana este cucerită şi acum de tava de amandine pe care i le aduce soţul său. Regrete?! Prea puţine… poate doar timpul petrecut prea puţin alături de familie! O familie care, însă, o iubeşte necondiţionat. Rovana şi Dan Plumb au împreună doi copii – Andrei şi Răzvan. Şi, dacă, cu 25 de ani în urmă, Dan îi promitea că vor rămâne împreună pentru totdeauna, iată că destinul s-a ţinut de cuvânt – cei doi au devenit bunici.

În lumea agitată a politicii neînţelese, povestea de dragoste a Rovanei Plumb continuă să demonstreze că tihna de acasă este motorul furtunii de peste zi – „Dan m-a cucerit şi continuă să mă cucerească prin echilibrul său. Lângă el mă simt protejată şi iubită!”

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Categorii:
Dragoste

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.