fbpx

Sampoane si balsamuri-minune de la Nivea

de

Noua gama de sampoane si balsamuri de la Nivea se evidentiaza printr-un nou design feminin al ambalajelor si prin introducerea noii formule inovatoare Nutri Essence, ce aduce impreuna doua dintre cele mai hranitoare substante: Eucerit® si ulei de macadamia. Acestea ingrijesc, fortifica si protejeaza eficient parul.

“La nivelul firului de par, varfurile prezinta cea mai mare pierdere a lipidelor datorita utilizarii repetate a instrumentelor de coafat precum foehn, placa sau ondulator. Astfel, sanatatea parului este afectata si frumusetea acestuia este compromisa. Prin urmare, aportul de lipide necesar atat pentru protejarea parului, cat si pentru fortificarea structurii interne a acestuia este asigurat de inovatia Nutri Essence ce combina intr-un mod eficient Euceritul® si uleiul de macadamia. Euceritul® protejeaza suprafata firului de par, in timp ce uleiul de macadamia il fortifica din interior spre exterior, crescand elasticitatea si supletea acestuia“, explica Nathalie Sors, Director de cercetare in cadrul Beiersdorf Research & Development Institute.

La nivel de design, produsele vor fi prezente la raft intr-un nou ambalaj elegant, minimalist si inovator, inspirat din frumusetea formei corpului feminin. Design-ul sticlei imprumuta detalii din naturaletea si simplitatea unui par frumos, avand imprimate pe laterale, linii in relief.

In completarea noii tehnologii ce se regaseste in formula tuturor sampoanelor si balsamurilor Nivea, produsele contin ingrediente naturale precum extract de floare de salcam, citrice, bambus sau aloe vera, pentru rezultate eficiente in functie de fiecare tip de par si de nevoile acestuia.

Noile game Nivea Hair vor fi disponibile in supermarket-uri si in marile lanturi de magazine incepand cu data de 1 noiembrie 2015.

Pret recomandat sampoane: 13.68 Lei, 250 ml; 18.85 Lei, 400 ml.
Pret recomandat balsamuri: 13.68 Lei, 200 ml.

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.