fbpx

Serialul HBO Europe The Sleepers / Sub acoperire va avea premiera pe 17 noiembrie pe HBO GO

de

HBO Europe prezintă The Sleepers/Sub acoperire, o dramă de spionaj, realizată în Republica Cehă și a cărei acțiune are loc la finalul anului 1989 în Cehoslovacia, când Imperiul Sovietic se destrăma. În timpul Revoluției de Catifea, care a sfârșit cei 40 de ani de stăpânire rusă, o femeie, Marie, este prinsă între două lumi, cea a Securității Statului și cea a disidenților. Marie este forțată treptat să descopere secretele neașteptate ale ambelor părți.

Povestea începe în Londra, în octombrie 1989 unde soții Marie (Tatiana Pauhofova) și Viktor (Martin Mysicka), care au părăsit Cehoslovacia în circumstanțe dramatice în urmă cu 12 ani, se întorc la Praga. Marie, violonistă de profesie, își dorește să-și vadă din nou familia, însă motivele lui Viktor sunt mai puțin clare. Amândoi se gândesc că după tumultul politic din Germania de Est, Ungaria și Polonia, schimbările vor ajunge curând și în Cehoslovacia. Însă vor realiza repede că schimbările sunt încă foarte departe.

După niște evenimente neașteptate, Marie ajunge pe un pat de spital, iar Viktor a dispărut fără urmă. Îngrijorată, ea se trezește singură, într-o țară pe care nu o mai cunoaște și care nu o cunoaște pe ea.

La cârma acestui proiect stă regizorul multi-premiat Ivan Zacharias care a regizat o altă miniserie HBO Europe, Wasteland. Distribuția îi include pe Hattie Morahan (Beauty and the Beast, Alice Through the Looking Glass), David Nykl (Arrow, Stargate Atlantis), Martin Hofmann și Lenka Vlasakova. Sub acoperire este proiectul de debut al scenaristului Ondrej Gabriel.

Sub acoperire va avea premiera pe 17 noiembrie 2019 în același timp în toate teritoriile HBO Europe și va coincide cu a 30-a aniversare a Revoluției de Catifea în ceea ce a fost Cehoslovacia.

Producătorii HBO Europe sunt Tereza Polachova și Steve Matthews.

Trailerul este aici.

 

HBO EUROPE

În Europa, HBO oferă programe abonaților prin intermediul a cinci servicii care acoperă 21 de țări.

În Europa Centrală, HBO este disponibil direct abonaților și prin operatori din Ungaria, Republica Cehă, Slovacia, Polonia, România, Bulgaria, Slovenia, Croația, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia & Herțegovina și Moldova.

În Scandinavia, HBO Nordic (The Home of Series) oferă un serviciu premium SVOD direct consumatorilor și prin operatori-parteneri în Suedia, Norvegia, Finlanda și Danemarca.

În Spania, HBO España este disponibil ca serviciu SVOD și prin parteneriatul exclusiv cu Vodafone Spania.

În Țările Baltice, conținutul HBO este disponibil prin partenerul exclusiv Telia în Estonia, Letonia și Lituania.

În februarie 2019, HBO Portugalia a fost lansat ca un serviciu de SVOD direct către abonați și prin parteneriatul exclusiv cu Vodafone Portugalia.

HBO Europe produce conținut original local în Europa Centrală din 2010, iar din 2016 și-a extins activitatea de producție în Scandinavia și Spania. Printre următoarele producții HBO Europe se numără: Umbre III (România), Wataha III (Polonia), Patria (Spania), Foodie Love (Spania), 30 Coins (Spania), Gösta (Suedia), The Sleepers (Republica Cehă), The Pioneer (Spania), Beforeigners (Norvegia), Beartown (Suedia), and Whatever (Spania).

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.