Între 29-30 septembrie 2018, de la 10.00, în incinta spațiului multicultural Dalles GO, Detox+Market dă startul celei dea treisprezecea ediții de toamnă a târgului de fashion cu tema Detox+Market 13 – Berlin meets Bucharest.
Ediția din această toamnă Detox+Market 13 – Berlin meets Bucharest este dedicată fuziunii între două culturi versatile, București via Berlin, care fac o treabă excelentă când vine vorba de sustenabilitate, filosofie slow-fashion, artă și petreceri.
“Detox+Market este un happening care militează împotriva garderobei doldora, prețurilor gonflate și a mentalității de hoarder, strângătorul compulsiv din fiecare dintre noi. Ne concentrăm să aducem la fiecare ediție branduri românești care nu vin cu prețurile de showroom, dar și piese din colecțiile personale, atât ale designerilor, cât și ale unor fete foarte faine și cu o garderobă de admirat din categoria fabulous entrepreneurs”, Carina Călin, fondator Detox+Market.
Ce găsim la această ediție?
Shop my wardrobe: Ovidiu Buta, Joaquin Bonilla, Mădălina Dorobanțu, Răzvan Ciobanu, Karoline Herr (former beauty editor Harper’s Bazaar Germania).
Cei mai hot designeri ai momentului: Pletzinger (Berlin), LA88 (Moscova), Babaluna, Atelierul de porțelan, Abraham, Aranjat by Anne, Belmonton, Bon Bijou, Contemporia, Csilla Tulogy, Efemere, Electra store, Henotique, Kan, Lama Atelier, Loot Forever, Nico Carp, Ousiai, Rose et Marius, Șoseta 3, Vintage Bazar, Vintage Lady, Foldedandco, Luiza Teodorescu, AEP jewelry, Stephanie Boutique, Pas du Tout, Dragoș Constantin, Alexandra Nacu.
Parfumerie de nișă: Rosa Mundi
Beauty: Wild Olive African Artisans, Bloom cosmetics (Korea),
Rarități și comori vintage pentru treasure hunters: Unashuna, Lady Vintage, Italian Vintage
Cei mai cool sneakers: Sneaker Industry
Food & Drinks & More: Cold Brew Cocktails, Urban Monkey, frufru, Tuborg, Somersby
Mai mult, mai asumat, mai real, mai viu, Detox+Market promovează curajul de a renunța la lucruri din garderobă sau la idei care ne blochează, de a schimba obiceiuri, de a vedea lucrurile, designul, dar și muzica dintr-o altă perspectivă. Curajul de a vrea să înțelegem că designul trebuie să aibă nu doar un scop, dar o misiune clară, ca orice alt serviciu pe care alegem să îl prestăm. Una dintre aceste misiuni este trecerea de la o producție industrială la o societate durabilă, în care ideile trebuie să fie peste obiecte și actiunile peste veșnica artă a conversației.
Detoxifierea garderobei este un prim pas către schimbare. Înțelegerea designului și decodificarea limbajului de consum în masă în unul mai conștient este alt pas. Curajul și disciplina sunt ceilalți pași.
Curator de ediție: Ovidiu Buta.