fbpx

Tchibo sărbătorește 70 de ani de activitate și oferă experiențe inedite la fabrica din Hamburg iubitorilor de cafea

de

Chiar dacă moda se mai schimbă și obiceiurile se înlocuiesc unele pe altele, sunt anumite ritualuri și practici sociale care nu pot fi niciodată înlocuite, cum ar fi gestul de a servi cafeaua. Aroma cafelei ne îmbie diminețile și ne aduce împreună, indiferent de vreme sau de vremuri.

Povestea cafelei Tchibo a început în anul 1949, cu o afacere de familie din Hamburg. Atunci, Max Herz și Carl Tchilling-Hiryan au avut ideea de a livra cafea prin poștă, la comandă. Asemeni cafelei desăvârșite, afacerea lor a dăinuit în timp, iar cafeaua Tchibo a devenit un etalon de calitate și prospețime, acoperind de-a lungul timpului tot mai multe segmente de piaţă cu inovaţii majore în domeniul cafelei.

Tchibo aniversează anul acesta 70 de ani de când împarte cu consumatorii bucuria unei cești de cafea desăvârșită. Pentru a sărbători acest moment aniversar, Tchibo lansează, în perioada 15.10 – 31.12.2019, un concurs național prin care consumatorii pot câștiga, prin tragere la sorți, una dintre cele 7 experiențe la fabrica Tchibo din Hamburg sau unul dintre cele 700 de kit-uri aniversare. Kit-ul aniversar Tchibo dedicat iubitorilor de cafea conține un pachet de cafea Tchibo Exclusive, 2 căni Tchibo și luminițe decorative, pentru a face din ritualul savurării cafelei o experiență specială, alături de cineva drag.

 

Câștigătorii marilor premii vor avea parte de o experiență aromată în fascinantul Hamburg, orașul în care a început povestea Tchibo, în urmă cu 70 de ani. Excursia va avea loc în februarie 2020 și include transportul cu avionul, 4 nopți de cazare, vizita la fabrica Tchibo Hamburg și turul orașului, pentru două persoane.

 

Iubitorii de cafea sunt așteptați pe www.tchiboexclusive.ro să se înscrie în promoție folosind numărul bonului fiscal, după cumpărarea oricărui produs Tchibo. Detalii și regulamentul se regăsesc pe site-ul companiei.

Despre Tchibo

Compania Tchibo este prezentă în peste 10 țări. În România, istoria Tchibo începe în 1997 când au fost efectuate primele importuri, iar în timp, sortimentele diferite de cafea fac parte din coșul de cumpărături zilnice ale românilor și au făcut din Tchibo unul dintre principalii jucători din piața locală. Mărcile comercializate în România sunt: Tchibo Exclusive, Tchibo Family, Tchibo Privat Kaffee, Tchibo Espresso, Davidoff Café, Eduscho precum şi sistemul Tchibo Cafissimo (espressoare și capsule).

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.