fbpx

Televizorul Philips OLED 973, cea mai bună experiență de vizionare existentă în prezent

de

Este televizorul pe care și l-ar dori orice familie, căci însuflețește și înfrumusețează, îmbrăcând în lumină și culoare, orice spațiu, preschimbându-l într-un loc magic.

Un televizor vedetă

Datorită tehnologiei OLED și procesorului P5, acest model este vedeta gamei atunci când vine vorba de claritate spectaculoasă și culori perfecte și extrem de vii, cu nuanțe deschise și mai luminoase și tonuri de negru mai intense ca niciodată. Combinația de tehnologii de ultimă generație oferă strălucire, culoare și contrast constante, indiferent de unde urmărești. Noul televizor oferă o experiență de vizionare captivantă, în care culorile se trezesc la viață mai mult decât oricând.

 

Design la superlativ

Frumusețea este în ochiul privitorului, însă modelul OLED 973 aduce eleganță fiecărui cămin. Cuvintele care îl definesc sunt stilat, select, elegant, durabil, natural și premium. Astfel, noua gamă de televizoare oferă un design european premiat, reînnoit.

Un alt avantaj al tehnologiei OLED este ecranul extraordinar de subțire de la o margine la alta a ramei modelului. O caracteristică esențială a designului este sistemul de sunet sofisticat 6.1 de 60W integrat în suportul televizorului. Această bară de sunet poate fi poziționată sub televizor sau montată pe un perete. Philips TV a folosit în procesul de design materiale naturale atrăgătoare, rezultatul fiind un televizor subțire, minimalist și premium.

Perfecțiune vizuală

Noul televizor OLED vine și cu tehnologie Ambilight integrată. Sistemul Ambilight Spectra XL pe trei laturi îmbunătățește strălucirea excepțională a culorilor și contrastul uriaș și creează cea mai bună experiență de vizionare existentă în prezent.

LED-urile Ambilight din spate și de pe părțile laterale ale televizorului intensifică culoarea, contrastul, acțiunea și suspansul de pe ecran, creând în același timp o atmosferă excepțională pe perete. Este bine de știut că există oprire opțională și personalizare a nivelului de iluminare în funcție de cameră. De exemplu, sufrageria poate prinde viață datorită luminii ambientale Ambilight, chiar și atunci când televizorul este oprit.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.