fbpx

Teodora Cristurean – Dincolo de aparente

de

De felul meu, sunt o persoana care tine la traditii. Dar cand deschid dulapul, si vad ca am nevoie de o rochie pentru urmatoarea nunta, cand imi dau seama ca pantofii pe care ii detin nu mai sunt pe gustul meu sau au un toc prea mic pentru inaltimea iubitului meu, realizez ca e timpul si de alte schimbari majore. Poate o crema mai buna de zi, ca sa imi evidentiez doar ridurile de expresie, nu si cele care trec de clepsidra timpului, poate un fard mai colorat, care sa imi accentueze fericirea din priviri, care sa il faca pe iubitul meu sa ma priveasca asa cum sunt…cu tot cu micile mele momente de emotie.

De felul meu sunt o persoana care tine la traditii. Dar atunci cand magazinele sunt mereu pline si timpul meu e tot mai putin, tind sa cred ca goana dupa produse care sa ma “imbunatateasca” e mai comoda, mai linistitoare si mai fireasca sa fie facuta din fata biroului meu, din fata laptopului deschis. Tind sa cred ca am ajuns la momentul: cumparaturi on-line. Astazi, am dat deja suficiente click-uri pe platforma on-line www.saxara.ro si pentru acea little black dress pe care mi-am tot promis-o, si pentru perechea de pantofi pe care mi-am jurat deja ca o sa o port la urmatoarele evenimente (fara exceptie). M-am oprit si la cosmetice, care sa ma ajute sa am grija de mine dincolo de aparente.
Am descoperit, asadar, ca la unele lucruri, e bine sa fii in pas cu moda. Ca in cateva minute m-am hotarat cat intr-o zi de shopping, cum e in tendinte sa ii spui mai nou.
Mi-am lasat timp sa imi privesc si marea mea dragoste in ochi. Si sa ii multumesc ca ma zareste pe alocuri perfecta, sa ii multumesc lui, celui care ma roaga sa zambesc mai mult, mai des, fara sa uit sa imi demachiez grijile si sa imi las fata sa respire fericirea.

 

Tag-uri:

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.