fbpx

Un nou laptop, noi căști earbuds și monitoare de gaming de la HUAWEI

de

Noi produse din categorii precum PC, audio, dar și wearebles vor întregi în această lună ecosistemul Huawei. Lansarea din octombrie a noii serii de smartphones Huawei, cu modelele nova 9 și nova 8i, a dat startul calendarului de lansări de toamnă, care va include din această lună și HUAWEI MateBook 14s, HUAWEI FreeBuds Lipstick, precum și seria de monitoare de gaming MateView GT. Până la lansarea acestora pe 18 noiembrie, cei care se înregistrează la newsletter-ul www.huaweistore.ro vor primi un voucher de 100 lei care poate fi folosit la achiziționare unuia dintre produsele menționate până la sfârșitul anului din magazinul online Huawei.

Utilizatorii de produse Huawei vor avea la dispoziție un nou model de căști earbuds, cu un design deosebit, care ies în evidență indiferent de locul în care sunt folosite, oferind în același timp o experiență audio desăvârșită. HUAWEI FreeBuds Lipstick combină perfect designul de lux cu tehnologia de ultimă oră, punând la dispoziția consumatorilor o pereche de căști care oferă atât un aspect uimitor, cât și o experiență audio excelentă.

Aspectul de ruj al HUAWEI FreeBuds este proiectat de un grup de designeri multinaționali din industriile globale de lux, modă, auto, digitală și de strategie de brand reuniți în cadrul Institutului de Cercetare în Estesică a Huawei din Paris. HUAWEI FreeBuds Lipstick combina aspectul luxos cu un corp din oțel inoxidabil și proiectare desăvârșită, aducând un omagiu armoniei și eleganței cu arcuri rotunjite și procesare de înaltă finețe.

De asemenea, familia de laptop-uri Huawei va avea un nou membru, cu un ecran de 14.2 inch și ultima generație de procesoare Intel® Core™. Conceput pentru productivitate sporită, noul HUAWEI MateBook 14s combină designul ultra-subțire cu performanța și cobalorarea Huawei Share. Laptop-ul are un ecran FullView tactil și rulează pe noul procesor Intel® Core™ generația 11, cu o performață ridicată și fără întreruperi. Calitatea audio este mult îmbunătățită în comparație cu alte modele anterioare datorită suportului HUAWEI SUN® și difuzoarelor quad cu tweeter și wooofers.

Tot luna aceasta vor fi lansate și două monitoare de gaming, cu ecrane de 34 și 27 de inch, HUAWEI MateViewGT 27” și 34”. Introdusă ca o categorie de produse nou-nouțe, HUAWEI MateView GT dispune de un afișaj ultra-lat curbat cu o rată de refresh de 165Hz, cu un SoundBar integrat inovator pentru modelul de 34 de inchi. Prin această nouă serie de produse, Huawei pune la dispoziția consumatorilor o gamă de monitoare puternice și eficiente, ducând experiența jocurilor și divertismentului la un nou nivel.

Cei care se abonează la newsletter-ul magazinului online Huawei până pe 17 noiembrie vor primi un voucher cadou în valoare de 100 de lei pe care-l pot folosi până la sfârșitul anului la achiziționare oricăruia dintre produsele menționate.

La sfârșitul lunii octombrie, Huawei a lansat cele mai noi modele de telefoane, seria Nova, din care fac parte nova 9 și nova 8i. Telefoanele se remarcă prin design-ul subțire și ușor, caracteristicile performante ale camerei foto, bateria puternică și nu în ultimul rând, raportul calitate-preț excepțional. (link utm) – mail leo

În plus, până pe data de 5 decembrie, în cadrul magazinului online Huawei, se desfășoară campania Black Friday, care vine cu reduceri de până la 60% la toate categoriile de produse. Printre produsele cu prețuri avantajoase se numără segmentul laptopurilor, tableta MatePad 11 sau cel mai preformat dispozitiv purtabil, HUAWEI WATCH 3.

 

Mai multe detalii despre cele mai noi produse Huawei vor fi disponibile din data de 18 noiembrie.

 

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://huaweistore.ro.

 

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Community: Comunitatea Huawei

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Categorii:
Make IT Simple

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.