fbpx

31 de plăceri Cremosso în luna martie și un răsfăț inedit cu noul Cremosso Caramel Sărat

de

Soare, zâmbete, cadouri, flori și surprize plăcute: luna martie este momentul tău! Bucură-te de clipe de răsfăț și de atenție în fiecare zi. Meriți să ai parte de experiențe inedite, unice, de lucruri pe care ți-ai dorit mereu să le faci și care acum pot deveni realitate cu Cremosso.

Vrei să îți găsești stilul care ți se potrivește printr-o experiență completă de shopping alături de un stilist? Să descoperi cum e să ai un un șofer personal și o mașină de lux la dispoziție? Vrei să te răsfeți cu o rochie, o pereche de pantofi, un parfum sau o bijuterie personalizate create doar pentru tine de designeri cunoscuți? Să fii transpusă într-o operă de artă sau să te bucuri de o escapadă la Milano? Nimic mai simplu: descoperă cele 31 de plăceri Cremosso.

Savurează orice iaurt Cremosso în perioada 4 martie – 3 aprilie 2016, alege una dintre cele 31 de plăceri de pe site-ul www.cremosso.ro/31deplaceri/ și înscrie-te în concurs pe baza bonului de cumpărături. Mai multe momente de răsfăț cu Cremosso îți aduc mai multe șanse de câștig. Descoperă și tu toate plăcerile Cremosso și îndeplinește-ți dorințele!

Noul Cremosso Caramel Sărat

Iar pentru un plus și mai mare de plăcere, savurează noul Cremosso Caramel Sărat. Cu un gust fin și provocator, care trece subtil de la dulce la sărat și invers, fiecare linguriță de Cremosso Caramel Sărat o face pe următoarea să pară și mai interesantă și mai apetisantă.

Bucură-te de un desert delicios în orice moment al zilei: meriți un moment de alint, cu senzaţii rafinate şi plăcerea gustului la intensitate maximă.

 Despre iaurturile Cremosso

Iaurturile Cremosso sunt produse din anul 2000 în fabrica Danone din București, cu lapte colectat de la fermierii români. Primul iaurt Cremosso Natur a fost lansat sub denumirea de ,,Crema de Iaurt” și își păstrează și astăzi formula inițială. Iaurturile Danone Cremosso sunt disponibile în nenumărate combinaţii de ingrediente care completează iaurtul natur Cremosso: Cremosso Căpșuni, Cremosso Piersici, Cremosso Stracciatella, Cremosso Vișine și noul Cremosso Caramel Sărat.

Danone România

Urmând misiunea de a aduce sănătate prin alimente unui număr cât mai mare de oameni, Danone este lider în domeniul produsele lactate proaspete, structurându-și afacerea pe patru linii de business: produse lactate, apă îmbuteliată, alimentație specială pentru bebeluși șinutriție medicală.

Portofoliul Danone include atât mărci internaționale (Activia, Actimel, Danette, Danonino, Danio, Evian, Volvic, Nutrilon/Aptamil, Nutricia), cât și mărci locale (Aqua, Bonafont, Mizone, Blédina, Cow & Gate, Dumex). 

Danone a făcut primul pas pe piață în Barcelona încă din 1919, când Isaac Carasso a început să vândă primele iaurturi în farmacii, ca leac pentru infecțiile intestinale care afectau în special copiii. Astăzi, divizia de lactate este puternic dedicată misiunii companiei de a aduce sănătate prin alimente unui număr cât mai mare de oameni și pune pe piață o gamă variată de produse lactate proaspete, gustoase și nutritive.

În România, Danone este lider de piață pe segmentul iaurturi. Compania are în portofoliu peste 90 de sortimente, realizate în majoritate în fabrica din București. Fabrica Danone din București a produs local primele iaurturi în 1999.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.