fbpx

Adela Popescu: Îmi merit iubirea!

de

Prima dată am stat de vorbă cu Adela Popescu în urmă cu doi ani, când ea și Radu Vâlcan abia se mutaseră împreună. Am făcut atunci fotografii pe malul lacului de la Buftea, lângă studiourile în care Adela și Radu filmau. Ne-am revăzut recent, în urmă cu doar câteva săptămâni, în apartamentul imperial din InterContinental, când Adela tocmai aflase că bebelușul pe care urmeză să-l nască e un băiețel și când știa deja că proiectul de televiziune recent preluat, Vorbește Lumea, pe Pro Tv, i se potrivește de minune!

Marea Dragoste / RevistaTango.ro: În urmă cu patru ani ai decis că povestea ta cu Radu Vâlcan este marea poveste, că merită să investeşti în ea, să te arăţi lumii, să vă mutaţi amândoi…

ADELA POPESCU: Nu cred că aş fi ieşit nici măcar la o cafea fără să simt ceva mai mult… Am avut şi norocul că noi lucrăm împreună la serial, iar în momentul în care am ieşit prima oară eu ştiam deja foarte multe lucruri despre el, şi el despre mine. Surprizele pe care le pot avea fetele de vârsta mea cu băieţii din oraş nu aveau cum să apară. Pentru că de asta îţi e cel mai teamă, că ieşi cu cineva la o cafea şi se spune că sunteţi deja împreună. Eu când am ieşit la prima cafea cu Radu am ştiut că nu va fi o aventură. Perioada noastră de tatonare s-a întâmplat în Buftea, unde eram feriţi. Noi eram convinşi de ceea ce se întâmplă. Şi nu am decis, lucrurile astea pur şi simplu se întâmplă, spun asta deşi sunt foarte raţională. Nu am fi fost împreună dacă Radu nu ar fi corespuns – şi nu mă feresc de termenul asta care e foarte tăios – dar sunt anumite lucruri, felul de a gândi, valorile în care crede, ce vrea de la viaţă, cum vede o familie, cum e familia lui, lucruri pe care, atunci când eşti îndrăgostit nu le mai vezi, dar care, în timp, sudează sau erodează o relaţie. Am primit multe avertismente, îmi spuneau: vezi că el este foarte curtat, a avut foarte multe relaţii. Nu ţi-e frică? Nu! Mi-a fost puţin la început, dar acum, nu.

Marea Dragoste / RevistaTango.ro: Şi lui ar putea să-i fie frică pentru că şi tu eşti frumoasă, curtată, ar putea avea şi el temerile lui…

ADELA POPESCU: Nu găsesc nimic distractiv să-l fac gelos şi nici el nu-mi face asta mie. Pentru mine nu e nimic distractiv să-ţi faci partenerul gelos, dimpotrivă, mi se pare chiar ceva mizerabil, eu nu înţeleg flirtul, nu înţeleg mesajele cu tentă. Eu ştiu că un mesaj cu o anumită tentă ascunde de fapt o nefericire, altfel nu s-ar fi ajuns la aşa ceva.

Marea Dragoste / RevistaTango.ro: Respingi, deci, din start, orice fel de avansuri?

ADELA POPESCU: Nici nu ajung în situaţia în care să mi se facă avansuri, nici nu am unde… Una e când la spectacole vin copiii să-mi ceară autograf şi-mi spun „te iubesc, te iubesc!” şi alta ar fi un bărbat care să-mi facă curte. Eu sunt foarte prietenoasă, sunt pupăcioasă, dar se simte diferenţa între a arăta disponibilitate şi a fi foarte pozitiv. Nici nu ştiu cum aş reacţiona, nu mi s-a întâmplat. Nu arăt asta. Şi noi ca femei vedem bărbaţii care sunt disponibili şi care nu.

Marea Dragoste / RevistaTango.ro: De când îţi doreşti să rămâi însărcinată? Când aţi vorbit prima dată despre acest lucru?

ADELA POPESCU: În ziua de astăzi nu mai rămâi însărcinată când se întâmplă, există mijloacele de contracepţie la care, dacă renunţi, sigur că o să rămâi însărcinată. Noi am vorbit despre asta şi ne-am hotărât cu puţin timp înainte de nuntă, în iunie sau iulie. Iar eu am rămas însărcinată în septembrie.( n.r. 2015)

 Marea Dragoste / RevistaTango.ro: Cum i-ai spus lui Radu? Cum a fost momentul descoperirii în cuplul vostru?

ADELA POPESCU: Nu prea ne așteptam. Fusese o perioadă destul de complicată și agitată, cu nunta, apoi am plecat în luna de miere la New York, într-un oraş foarte aglomerat, în care nu ne-am relaxat deloc, ci ne-am plimbat foarte mult, am umblat, ne-am agitat, nu ne-am întors relaxaţi de acolo, ci dimpotrivă, când am ajuns la Bucureşti eram leşinaţi, dornici să ajungem acasă să ne odihnim. Deci nu aveam așteptări, nu aveam nicio emoție legată de faptul că aș fi rămas însărcinată. Și totuși fix în luna aceea s-a întâmplat. Eram prin ţară, cu maşina, şi la un moment dat am simțit ceva și i-am zis lui Radu: opreşte cât mai e deschis în satul ăsta, unde era o farmacie, şi cumpără-mi un test de sarcină.

Marea Dragoste / RevistaTango.ro: Ce ai simţit? Ţi-era rău?

ADELA POPESCU: Nu îmi era rău. Pur și simplu am simţit că sunt însărcinată. E ceva ce simţi că ţi se întâmplă, dar nu pot să explic cum. El s-a oprit şi mi-a luat testul, iar eu nu am mai avut răbdare până a doua zi dimineaţa, așa cum ar fi trebuit, ci am ajuns la locaţia respectivă, am făcut testul şi a ieşit pozitiv. Radu nu a dormit toată noaptea. Eu, la fel. Dimineața a plecat în localitatea vecină unde era o farmacie şi a mai cumpărat două sau trei teste. M-a obligat să le fac pe toate, la ore diferite. Și au ieşit toate pozitive (râde). Apoi am venit în Bucureşti, am făcut analiza aceea prin care se confirmă sută la sută sarcina şi apoi… am plecat în turneu. Am avut două săptămâni cu spectacolul de teatru „Haimanaua”… Noi hotărâserăm că până nu trecem de primele luni, acelea critice, să nu spunem nimănui. Eu mi-am anunţat părinţii şi el şi-a anunţat părinţii. Atât. Dar în acele prime săptămâni eu nu am ştiut dacă sarcina evoluează, nu evoluează, dacă nu e extrauterină, dacă nu e oprită în evoluţie… Apar o grămadă de lucruri în prima perioadă. Am fost cu emoţii mari, mari. În acelaşi timp, încercam să disimulez, că mie îmi plăcea seara, când ne vedeam cu colegii, să beau un spriţ, să dăm noroc, iar acum nu mai beam nimic. Radu a zis „fii atentă, când te întreabă dacă vrei să bei ceva, zi-le că da, că acela e momentul în care oamenii se prind. Zici că da şi nu bei. ” Aşa am făcut. De nu am consumat la vin degeaba! (râde). Stăteam în cameră cu Alina Chivulescu şi îmi era foarte somn. În ea aveam mare încredere, dar nu despre asta era vorba. Am hotărât cu Radu să nu spunem nimănui și am vrut să îmi țin cuvântul. Şi îmi era somn, iar eu dorm în orice condiţii, numai că de data asta mă lua somnul la ore nepotrivite, pe la nouă seara. Iar Alina, la ora nouă seara, ca orice om normal, îşi mânca mărul şi morcovul, iar pe mine mă deranja foiala ei, mi se părea ceva îngrozitor. Dar nu puteam să îi zic. Seară de seară mi-a făcut asta (râde). Mi s-a făcut rău de vreo două ori pe drum şi ea a zis „Ade, Ade, cred că eşti însărcinată!”. Iar eu am contrazis-o, râzând… “ Du-te, mă!”..

Marea Dragoste / RevistaTango.ro: Şi când v-aţi hotărât să spuneţi?

ADELA POPESCU: Ne-am hotărât să spunem de Crăciun. De câţiva ani noi nu mai serbăm Crăciunul chiar pe 25 decembrie, facem o petrecere mare cu o săptămână înainte. Fiind trei fraţi, fiecare cu câte un partener, e aproape imposibil ca toţi şase, plus verişorii, plus unchii, să fim toţi liberi chiar în ziua de Crăciun. Şi atunci părinţii mei au zis că decât să nu ne vedem toţi de Crăciun, mai bine ne vedem toţi de „ne-Crăciun”. De câţiva ani, serbăm Crăciunul cu o săptămână mai devreme. Vine şi Moşul, se cântă şi colinde, mâncăm şi sarmale… Deja se împliniseră aproape patru luni de sarcină şi a venit mama mea la masă, cu o cutie de metal şi a zis: “Radu, uite un pachet pentru tine!”. Iar în pachetul respectiv era ecografia… Ce e aici?, a zis Radu și a dat cutia mai departe verişoarei mele. Verișoara mea țipă și dă mai departe. Următorul țipă și el! Și țipetele s-au ținut lanț. Și a durat ceva, că eram foarte mulţi, așa că a fost un tărăboi la masa aia!… A fost foarte frumos!

Marea Dragoste / RevistaTango.ro: Apoi aţi anunţat şi presa, au apărut articolele…

ADELA POPESCU: Apoi am scris pe blogul meu, adelapopescu.eu. Și am preferat să anunț eu, dintr-un motiv… Aceasta este o poveste pe care trebuie să o spui chiar tu. Nu voiam să o speculeze alţii, să ne prindă paparazzii ieşind de la cabinetul nu ştiu care. Asta este o poveste care vrei să fie a ta, nu a lor. Și atunci, am scris pe blog, acolo unde eu în general ţin legătura cu fanii, şi acolo mi s-a părut că trebuie să o fac, nu în altă parte.

Marea Dragoste / RevistaTango.ro: Cum ați primit vestea că veți avea un băiețel?

ADELA POPESCU: Radu se vedea cu fetiţă, dar acum e foarte bucuros. A zis că dacă ar fi fost o eroare şi acum s-ar afla că e fetiţă, ar fi trist (râde). Mie mi-era absolut indiferent. Acum îi căutăm nume. Nu am găsit, încă, dar am încredere totală că va apărea numele care trebuie să fie.

Marea Dragoste / RevistaTango.ro: Simți că ești mai înțeleaptă acum, că te-ai făcut… om mare?

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Pagini:  1 2

 

Categorii:
Interviuri

Comentarii

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.