fbpx

Alexandra Andone expune “Esentialism” la InterContinental Bucuresti

de

InterContinental Bucuresti si Renaissance Art Gallery continua seria expozitiilor de pictura in scopul promovarii tinerilor artisti romani. Gazda lucrarilor de arta este Intermezzo Lobby Lounge, cafeneaua din holul hotelului.

Incepand cu 27 februarie, talentata Alexandra Andone va expune colectia “Esentialism”, care include picturi inspirate din nevoia de a da un sens existentei, a cautarii, a caii, simbolurilor si revelatiilor.

Alexandra Andone a studiat si profeseaza in domeniul creatiei si comunicarii de brand. Vocatia pentru arta si-a descoperit-o in urma cu sapta ani cand a fost norocoasa sa petreaca patru ani in atelierul maestrului Nicolae Maniu, unde a studiat tehnica picturii in ulei. Pe parcursul perioadei ei de ucenicie, Alexandra a avut expozitii de pictura personale si de grup (inclusiv doua expozitii alaturi de maestrul Maniu), marcand o intrare consistenta in universul artelor din Romania atat in Bucuresti cat si in Cluj. Expozitiile Alexandrei s-au bucurat de un real succes si de o simpatie sincera a publicului, datorita subiectelor dezinvolte, originale si a culorilor mereu vii, puternice.

“Pictez pentru ca sunt provocata mereu de idei si executia lor. Cand privesc un tablou vad o fereastra catre o alta lume. O lume noua. O lume ce se lasa descoperita si invita la o calatorie dincolo de peretele pe care este asezata pictura. Acolo unde povestile sunt martorii evenimentelor, acolo unde copacii vorbesc, aripile sunt libere si culorile simplfica formele. Acolo unde este creatia noua. Pictez pentru ca am foarte multa culoare in suflet” spune Alexandra Andone.

“Sunt incantat sa organizam a treia expozitie de arta in parteneriat cu Renaissance Art Gallery, mai ales ca asta dovedeste ca Intermezzo Lobby Lounge a devenit o scena redutabila pentru tinerii artisti talentati, un spatiu pentru intalniri de calitate in inima orasului” a declarat Lior Bebera, General Manager, InterContinental Bucuresti.

“Sa cream expozitii tematice pornind de la un concept sau o poveste impreuna cu artistii romani”, motto-ul Renaissance Art Gallery prinde viata din ce in ce mai mult cu aceasta expozitie si cu mobilizarea tinerei artiste talentate, Alexandra Andone. Colectia de tablouri scoate in evidenta pasiunea si personalitatea ei, intr-o reflectare a universului spiritual care ii oglindeste propriul suflet.” a spus Oana Visoiu, proprietara Renaissance Art Gallery.

“Alexandra cunoaste rolurile intelectului si sinelui si reuseste sa il pacaleasca pe primul, intelectul, ce nu se opreste din procesarea gandului dupa gand, inventand un caleidoscop orbitor si paradoxal de culori si fiinte care dau de lucru mintii tinand-o ocupata pentru ca sinele sa aiba, timp de o clipita, o portita de timp in care sa capteze atentia privitorului” crede Iulia Toader, curatorul expozitiei din Bucuresti, ea insasi artist, arhitect, designer de interior si colectionar de arta.

Iubitorii de arta pot admira si achizitiona picturile semnate de Alexandra Andone in perioada 27 Februarie -7 Aprilie 2019.

Pentru mai multe detalii despre lucrari si expozitie puteti accesa atat website-ul Renaissance Art Gallery: http://www.renaissance-artgallery.com/expozitii/expozitii_viitoare cat si websiteul International ARTSY, unde Renaissance Art Gallery este acceptata ca galerie-partener, iar Alexandra Andone este unul dintre artistii reprezentati: : https://www.artsy.net/artist/alexandra-andone/shows

.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.