fbpx

Alexandru Arsinel, despre moartea lui Dan Mihaescu: Teatrul de revista devine din ce in ce mai sarac

de

Actorul Alexandru Arsinel regreta moartea prietenului sau, umoristul Dan Mihaescu, si considera ca a disparut “un om de calitate din lumea teatrului romanesc”.

“A stat la temelia lansarii unor mari artisti in lumea divertismentului romanesc. A fost unul dintre scriitorii care a contribuit la istoria Teatrului de Revista ‘Constantin Tanase’. Am fost printre cei privilegiati care au interpretat momente scrise de el impreuna cu Stela, Vasile Moraru, Cristina Stamate si alti colegi. Revista romaneasca devine din ce in ce mai saraca din cauza acestei penurii a umoristilor pe care o simtim din ce in ce mai mult. Regret ca lista este deschisa, nu se mai opreste si dispar mari personalitati ale culturii romanesti. Regret foarte mult disparitia lui Dan, prietenul nostru si fie ca Dumnezeu sa ii ierte pacatele”, a afirmat, vineri, pentru AGERPRES, Alexandru Arsinel.

 

Umoristul, scriitorul si omul de televiziune Dan Mihaescu a incetat din viata, la varsta de 79 de ani, in urma unei boli incurabile.

 

“Cu umorul care l-a caracterizat toata viata, Dan Mihaescu a lasat cateva randuri pentru cei care l-au iubit: ‘Umoristul Mihaescu a decis sa decedeze / Lung prilej de barfe si de ipoteze'”, se arata intr-un comunicat remis de Radio Romania Actualitati AGERPRES vineri dimineata, care citeaza o scrisoare trimisa de familia regretatului scriitor.

 

Categorii:
Personalitati

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.