fbpx

Andreea Raicu, intr-o noua emisiune pe micile ecrane

de

Andreea Raicu a anuntat ca din primavara acestui an va prezenta o noua emisiune la postul de televiziune Prima TV. “M-a facut mama artist” este un show ce se adreseaza adolescentilor cu varste cuprinse intre 13 si 18 ani care au calitati vocale.

Andreea ii indeamna pe parinti sa isi inscrie copiii si sa ii insoteasca la preselectiile la care va fi prezenta atat ea, cat si co-prezentatorul sau, Dan Fintescu. Calendarul preselectiilor este: Cluj-Napoca: 29,30 ianuarie 2012, orele 10.00, Euforia Music Hall. Iasi: 2, 3 februarie 2012, orele 10.00, club Skye. Bucuresti – 7, 8 februarie 2012, orele 10.00, club Boa.

Atat blogul, cat si site-ul personal al Andreei Raicu contin articole din mai multe domenii cum ar fi moda, frumusete, cursuri, sanatate etc. Intr-un interviu acordat revistei Tango, Andreea declara ca “Frumusetea e un noroc… intretinut cu stradanii, efort, grija fata de infatisare, preocupare pentru eleganta. Mai ales daca esti persoana publica! Dar nu statutul meu social a fost determinant in ceea ce priveste grija mea fata de infatisare. Sunt asa dintotdeauna. Inclinatia mea spre o anume cochetarie dateaza din copilarie. Tata era mereu coplesit de capacitatea mea de a schimba nu stiu cate tinute intr-o singura dupa amiaza!“

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.