fbpx

Angela Gheorghiu a gresit inceputul cantecului Time to Say Goodbye: ”Andrea, aiutami!”, i-a spus lui Bocelli

de

Tenorul italian Andrea Bocelli a cantat pentru prima data pentru romani, sambata seara, intr-un concert  ce a avut-o ca invitata de onoare pe soprana romana Angela Gheorghiu, care i-a sedus cu vocea sa pe cei peste 20.000 de spectatori prezenti la spectacol, dar i-a si uimit ratand de doua ori intrarea unui foarte cunoscut cantec al lui Bocelli, desi avea partitura in fata.

Andrea Bocelli, unul dintre cei mai indragiti si mai cunoscuti tenori la nivel international, a cantat pentru romani pentru prima data si a adus cu el nu doar piese celebre din repertoriul sau, inclusiv de pe cel mai recent album – “Passione” – ci si invitati deosebiti. Invitata de onoare a lui Andrea Bocelli a fost soprana romana Angela Gheorghiu, fiecare aparitie a acesteia pe scena animand publicul, care a rasplatit-o cu numeroase aplauze. – informeaza HotNews.ro

Cel mai asteptat duet al serii a fost probabil cel dintre Angela Gheorghiu si contratenorul Cezar Ouatu, care anul acesta a reprezentat Romania la competitia europeana Eurovision. “Sunt foarte fericit si onorat sa ma aflu in aceasta seara aici”, a spus Cezar Ouatu. La randul sau, Angela Gheorghiu a adaugat: “Sper ca toata lumea sa recunoasca aceasta splendida melodie romaneasca”. Angela Gheorghiu si Cezar Ouatu au interpretat cantecul “Copacul” de Jolt Kerestely, iar momentul celor doi artisti romani a fost foarte apreciat de spectatori, care i-a aplaudat indelung.

Dupa alte piese de pe cel mai nou album al lui Andrea Bocelli, “Passione”, intre care si “La vie en rose”, un duet virtual cu cantareata Edith Piaf, publicul a avut posibilitatea sa ii mai vada o data pe Angela Gheorghiu si Cezar Ouatu pe scena, de aceasta data insotiti de catre tenorul italian. La bis, cei trei au interpretat impreuna celebrul cantec “O sole mio”, care de altfel s-a dovedit a fi cel mai cunoscut si mai apreciat din intregul spectacol, fiind aplaudat inca de la primele acorduri de catre public.

Un moment indelung comentat al serii a fost cel in care Angela Gheorgiu a ratat intrarea, negasind tonalitatea pentru cantecul Time to Say Goodbye. Desi avea partitura in fata, a gresit de doua ori si i-a spus lui Andrea Bocelli: “Ajuta-ma, aiutami!” >Anuntat initial pentru Piata Constitutiei din Bucuresti, concertul a fost mutat la complexul Romexpo intrucat cererile de bilete au depasit toate asteptarile, in ciuda faptului ca pretul unui bilet fara loc a fost 150 de lei, in timp ce pretul unui tichet in zona VIP s-a ridicat la 1.400 de lei. Astfel, organizatorii concertului – Project Events, au anuntat inca din octombrie 2012 ca sunt nevoiti sa schimbe locatia, pentru ca un numar mai mare de romani sa aiba ocazia sa il asculte live pe Andrea Bocelli.

Angela Gheorghiu si Andrea Bocelli au mai concertat impreuna in 2009, la Colosseumul din Roma, in cadrul unui eveniment caritabil.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.