fbpx

Autograful Angelinei Jolie și al lui Cristiano Ronaldo, joi, la București

de

 

 

Angelina Jolie, George Clooney, Uma Thurman, Cristiano Ronaldo, Novak Djokovich, Serena Williams sunt câteva dintre personalitățile ale căror autografe au ajuns, în premieră, la București, în cadrul ultimei licitații A10 din luna noiembrie. Evenimentul care încheie sesiunea de toamnă – Licitația de Celebrități și Autografe va avea loc joi, 26 noiembrie, ora 18:30, online, pe platforma Artmark Live.

Dintre cele mai râvnite autografe sunt cele ale tenismenului Djokovich și fotbalistului Cristiano Ronaldo, care au fiecare un preț de pornire de 200 de euro. Totodată, în cadrul licitației se găsește și un combinezon purtat într-o cursă de Formula 1 și semnat de pilotul brazilian Felipe Massa, a cărui preț de pornire, în licitație, este de doar 500 de euro. O fotografie cu autograf a lui Ronaldinho poate fi cumpărată de la pun preț de pornire de 150 de euro, în timp ce o poză cu surorile William, semnată de Venus și Serena, are un preț de pornire de 75 de euro.

Angelina Jolie și Uma Thurman continuă seria autografelor celebre, fotografiile semnate olograf putând fi cumpărate de la un preț de pornire de doar 100 de euro fiecare. Toate piesele care poartă semnătura celebrităților sunt însoțite de certificate de autenticitate, iar excepție nu fac nici fotografiile care poartă semnătura actorilor George Clooney sau Sophia Loren, care au un preț de pornire de 75 de euro fiecare.

Între cele aproximativ 200 de piese de colecție, bibliofilii pot găsi și o selecție specială de manuscrise și cărți rare care poartă semnătura unor scriitori români celebri, precum Mircea Eliade, Emil Cioran, Constantin Noica, Liviu Rebreanu, Camil Petrescu, Mihail Sadoveanu, Ionel Teodoreanu, Vasile Alecsandri sau George Bacovia.

Completează colecția de autografe și cărțile de vizită sau cărțile poștale istorice cu imaginea și semnătura unor personalități istorice, precum Alexandru Ioan Cuza, Regele Carol al II-lea, Regina Maria, Victor Babeș sau Nicolae Tonitza.

Colecția rară de autografe, manuscrise, cărți poștale, cărți de vizită sau fotografii semnate olograf poate fi vizitată la Palatul Cesianu-Racoviță, până joi, 26 noiembrie. Până atunci, pentru piesele de colecție pot fi plasate oferte scrise online sau fizic la sediul A10 din str. C.A. Rosetti nr. 5, și licitate în ziua evenimentului, folosind cont online deschis pe www.artmark.ro.

 

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Tag-uri:
· ·
Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.