fbpx

Cei 4 antrenori de la Vocea Romaniei si-au completat echipele

de

Ultima editie a “auditiilor pe nevazute” in care toti cei patru antrenori si-au completat locurile ramase libere a fost una de senzatie. Unii dintre concurenti au fost aplaudati la scena deschisa si cativa au reusit sa intoarca toate cele patru scaune. Incepind de martea viitoare, “Vocea Romaniei” trece in cea de-a doua faza a competitiei, “Confruntarile”, cand antrenorii vor fi nevoiti sa renunte la 7 dintre concurentii alesi. Deciziile vor fi greu de luat, iar antrenorii vor fi greu incercati de emotii.

Distribuie:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Fie ca au dat log-in, log-out, au dat reset sau au aratat ca – vorba lui Moga – esentele tari se tin in sticlute mici, concurentii care au pasit aseara, 25 octombrie, pe scena de la “Vocea Romaniei” au avut ba dulceata si sensibilitate in voce, ba au avut timbru grav si impunator! La rindul lor, antrenorii fie au jucat la cacialma, fie s-au batut in argumente care mai de care mai promitatoare sau pur si simplu au incercat sa joace murdar, dupa cum i-a atras atentia Marius Moga lui Horia Brenciu ca face pentru a-i cistiga pe cei mai talentati jucatori in echipa lui.

Ultima editie a “auditiilor pe nevazute” in care toti cei patru antrenori si-au completat locurile ramase libere a fost una de senzatie. Unii dintre concurenti au fost aplaudati la scena deschisa si cativa au reusit sa intoarca toate cele patru scaune. Emisiunea difuzata de ProTv marti, 25 octombrie, in intervalul 20.16-22.24 a adunat in fata micilor ecrane in minutul de maxima audienta inregistrat la 22.04 peste doua  milioane de telespectatori din intreaga Romanie. In minutul de aur de la 22.05, la nivelul publicului comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani, ProTV obtinea 14,1 puncte de rating si o cota de piata de 38,7%. In acest minut, Antena 1 obtinea doar  2,9 puncte de rating si 7,9% cota de piata.

ProTV a fost lider de piata incontestabil pe toate segmentele de public. Astfel, la nivelul publicului comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani, ProTv inregistra o audienta medie de 10,8 puncte de rating si o cota de piata de 29,1% , in timp ce Antena 1 obtinea mai putin de jumatate, 5,2 puncte de rating si 13,9% cota de piata.

Pe intreg publicul din mediul urban, ProTV a inregistrat tot o audienta dubla fata de cea a competitorului sau direct. In timp ce ProTv obtinea 9 puncte de rating si o cota de piata de 19,9%, Antena 1 inregistra doar 5,8 puncte de rating si 12,7% cota de piata.

Horia Brenciu si-a completat si ultimul loc pe care-l mai avea liber in echipa sa si a ales-o pe Lucia Dumitrescu. La rindul ei, Lucia a spus ca si daca s-ar fi intors toate scaunele, ea tot pe Brenciu l-ar fi ales ca antrenor. Pe tinara de 21 de ani telespectatorii au putut sa o vada si la emisiunea O-la-la, care a fost difuzata de ProTv.

Marius Moga a reusit sa-l sufle pe Cristian Sanda, de numai 18 ani, din Craiova, de sub nasul tuturor, iar pentru asta a fost nevoit sa se bata in argumente cu toti cei 3 jurati care si l-au dorit la fel de mult. “Am foarte multe de invatat de la toti 4, dar il voi alege pe Moga!” a punctat Cristian.

Ultimul loc in echipa lui Moga a fost ocupat de Aura Pohoata, de 25 de ani, din Falticeni, care a venit foarte increzatoare la acest concurs “fara prejudecati”. Aura a venit la “Vocea Romaniei” pentru a cistiga, mai ales ca, spune ea, traieste o perioada foarte buna in care astrele par sa-i fie favorabile pe toate planurile.  Concurenta a impartit complimente in stinga si-n dreapta si i-a declarat la scena deschisa lui Brenciu ca l-ar lua de sot si miine. La Smiley a zis ca prefera sa nu se bage, pe Loredana a admira, iar pe Marius Moga il alege sa-i fie antrenor.

Smiley a mai avut de completat 3 locuri in echipa sa, iar concurentii alesi au fost: Marcel Lovin, Mihai Popistasu si Lavinia Valcan. Numele concurentului a fost pretext de semiotica pentru antrenorii care s-au oferit sa dea log-in, log-out, reset, dar si up-date atunci cind si-au prezentat motivele pentru care si-l doresc in echipa lor. Cu o infatisare foarte degajata, imbracat in bermude, cu palarie  si tricou, Marcel Lovin a impresionat prin sensibilitatea din voce, dar si volumul si energia dozate in cantitati ideale, chiar daca in opinia lui Smiley cintecul ales si l-ar fi imaginat interpretat de cineva imbracat in frac. Marcel Lovin a preferat sa dea LOG IN si sa mearga in echipa lui Smiley. Asa se face ca primul antrenor intors a fost si cel ales.

Despre Mihai Popistasu din Iasi antrenorii au spus ca a cintat mai bine decit BackStreet Boys melodia aleasa. Chiar daca inainte de concurs spunea ca ar vrea sa ajunga in echipa lui Brenciu pentru a invata de la el cum sa faca sa tina mereu publicul in priza, in momentul in care s-au intors toti antrenorii si-a reconsiderat pozitia si “Sa fie Smiley” a zis el!

Doar Smiley s-a intors in fata Laviniei Valcan din Timisoara si s-a bucurat foarte mult ca aceasta a ales sa interpreteze o melodie in limba romana. “Chiar daca nu e poate cea mai buna voce din concurs, s-ar putea sa fie cea mai inteligenta voce din competitie” si-a argumentat Smiley alegerea facuta.

Alina Toma si Ana-Maria Fluturu sint amindoua din Galati si au 24 de ani. Acesta nu este singurul lucru pe care-l au in comun, ci si faptul ca vor fi antrenate de Loredana. Inainte de concurs Alina Toma isi exprima dorinta de a face parte din echipa Loredanei, dorinta care i-a fost indeplinita. In ceea ce-o priveste pe An-Maria Fluturu, aceasta a impresionat prin timbrul sau copilaresc si “dulceata” din vocea sa.

Cel de-al treilea concurent ales de Loredana si ocupantul singurului loc disponibil in echipa sa a fost Daniel Lazar, cel care a impresionat-o prin barbatia vocii sale. Loredana a fost impresinata de vocea sa puternica si expresiva si abia asteapta sa lucreze impreuna.

Incepind de martea viitoare, “Vocea Romaniei” trece in cea de-a doua faza a competitiei, “Confruntarile”, cind antrenorii vor fi nevoiti sa renunte la 7 dintre concurentii alesi. Deciziile vor fi greu de luat, iar antrenorii vor fi greu incercati de emotii.

Distribuie:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.