fbpx

Cine spală hainele? Radiografia cuplului modern

de

În continuarea misiunii sociale de a susține româncele să își îndeplinească visurile, DERO lansează o nouă campanie de comunicare și deschide dialogul pe o temă prezentă în gospodăriile din România: împărțirea treburilor casnice. În contextul în care, de peste 50 de ani, DERO aduce prospețime în casele românilor și face din spălatul hainelor o activitate plăcută pentru femeile din România, campania „DERO 2în1. E unul pentru doi!” aduce un nou mesaj: spălatul hainelor este o acțiune care poate și merită să fie realizată de ambii parteneri, astfel încât femeile să aibă mai mult timp liber pentru ele și cei dragi.

Conform unui studiu* comandat de către DERO la nivel național, majoritatea femeilor din România dedică peste 10 ore pe săptămână treburilor casnice, în timp ce majoritatea bărbaților dedică între 2 și 4 ore acelorași responsabilități.

Conform aceluiași studiu, majoritatea bărbaților din România (62,88%) declară că ar fi dispuși să se implice mai mult în spălatul hainelor pentru ca partenerele lor să aibă mai mult timp pentru ele sau pentru cuplu, iar 15,03% dintre aceștia ar fi dispuși să se ocupe numai ei de această responsabilitate.

În același timp însă, 65% dintre femei au declarat că le face plăcere să se ocupe de spălatul hainelor. Chiar dacă și-ar dori să împartă această responsabilitate cu partenerii lor, 47,1% dintre femeile din România declară că partenerii lor nu se implică mai mult în spălatul hainelor pentru că nu le place această responsabilitate, în timp ce 31,16% spun că partenerii lor consideră spălatul hainelor drept o treabă de gospodină.

Odată cu lansarea noii campanii, DERO relansează și întregul portofoliu de produse, pentru ca românii să se bucure de aceleași produse de calitate, dar cu cel mai intens parfum de până acum.

„Noua campanie de comunicare fundamentează misiunea DERO, cea de a susține visurile româncelor și inițiativele care contribuie la dezvoltarea acestora. Din studiul derulat la nivel național, am fost plăcut surprinși să aflăm că spălatul hainelor este perceput ca o activitate plăcută de către femei, dar și că bărbații ar fi dispuși să se implice mai mult pentru ca partenerele lor să se bucure de mai mult timp liber. DERO, prin parfumurile sale încântătoare, face spălatul hainelor mai plăcut pentru toată lumea, așa că, îi încurajăm și pe bărbați să încerce produsele noastre.”, a declarat Monica Tamaș, Senior Marketing Manager Laundry în cadrul Unilever South Central Europe.

Campania „DERO 2în1. E unul pentru doi!” a debutat cu lansarea în magazine a noii game de produse DERO și prin lansarea unui spot TV dedicat. Execuția neconvențională răstoarnă stereotipurile categoriei de detergenți, deoarece bărbatul este cel care spală hainele.

Pe durata a trei luni, consumatorii vor avea ocazia să afle despre beneficiile împărțirii responsabilității spălatului hainelor cu partenerii lor. Totodată, se vor putea bucura de nenumărate surprize, activări și premii prin campaniile promoționale derulate de către DERO în cadrul celor mai mari retaileri.

Campania include un spot TV dedicat, comunicare in-store, comunicare online prin canale de social media (pagina de Facebook DERO), campanii de bannere online, comunicare în print și acțiuni de PR.

Mai multe detalii despre campanie puteți găsi în secțiunea dedicată de pe pagina de Facebook DERO.

În plus, DERO își propune să ducă și mai departe misiunea socială de a aduce bucurie în cadrul familiilor românilor prin deschiderea dialogului pe tema distribuției echilibrate a treburilor casnice. DERO își va uni forțele cu o serie de organizații non-profit pentru a extinde dialogul pe această temă și pentru a avea un impact pozitiv asupra vieții româncelor.

*Studiu comandat de brandul DERO și derulat pe un eșantion reprezentativ la nivel național de iVOX, în luna septembrie 2017.

 

Despre DERO

Cu o tradiție de 50 de ani, DERO este o marcă românească modernă care a purtat dintotdeauna o mică parte din România în numele său – care provine de la „Detergent al României”. Lansat pe piața din România în 1966 ca produs al fabricii de detergenți din Ploiești, DERO a ajuns în timp să devină marcă sinonimă cu „detergentul”.

 

Brandul DERO a fost achiziționat în anul 1995 de compania Unilever, moment care a marcat începerea procesului de inovație prin modernizarea produsului, a ambalajului și alinierea la standarde occidentale, dar totodată și păstrarea specificului 100% românesc.

 

DERO a simțit în permanenţă nevoile consumatorilor săi, în anul 2000 fiind prima marcă din România care a lansat un produs “2 în 1”.

 

Campaniile DERO sunt memorabile – fie că a fost vorba despre “Cele mai frecvente 99 de pete” sau despre “Spală Românește”, momentele din viaţa brandului DERO sunt şi acum rememorate de consumatorii români.

 

În anul 2016, la aniversarea a 50 de ani alături de consumatoarele din România, DERO a recunoscut meritele femeilor care zi de zi fac totul cu optimism și le-a mulțumit pentru bucuria pe care o aduc celor din jur printr-o campanie aniversară: „De 50 de ani, DERO împrospătează România cu toată bucuria”.

În 2017, DERO a lansat campania „DERO susține visurile româncelor” prin care încurajează inițiativele care creează oportunități pentru femeile din România. În acest context, DERO a susținut două proiecte ale unor organizații non-profit (MamaPan și Anotimpuri la Borcan) și a lansat un proiect pilot la nivel național, toate cu scopul de a crea noi oportunități pentru femei. Prin noua campanie, „DERO 2în1. E unul pentru doi!”, DERO își propune să ducă mai departe misiunea sa socială, prin inițierea dialogului pe tema distribuției echilibrate a treburilor casnice în cuplu.

 

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Tag-uri:
· · · ·
Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.