fbpx

Claudia Pavel: Eu nu am decât adevărul meu, atât, cu el trăiesc și pentru el trăiesc

de

să mă ducă la spital pentru că și-au dat seama că sunt în pericol, puteam să fac un șoc anafilactic și să mor. M-au întrebat dacă vreau să plec acasă, pentru că situația arăta destul de serios, dar eu, pentru că nu voiam să plec, am întrebat doctorii dacă am cum să mă recuperez și să rămân, totuși, în continuare, acolo. Doctorii mi-au spus că dacă am răbdare și dacă pot să suport durerile și să îndur toate arsurile acelea de pe piele, corpul meu se va adapta și că voi începe să fiu din ce în ce mai puțin alergică la histamina din aceste veninul acelor insecte. Doctorii și toți cei pe care i-am întâlnit acolo au fost extrem de prietenoși, erau oameni tare buni, oricât de săraci erau, pentru că sunt foarte săraci oamenii acolo, erau de-o bunătate care lumina totul în jur, când îmi vorbeau, îmi spuneau „mi amor”… M-au impresionat enorm oamenii din Republica Dominicană. Poate că și bunătatea lor mi-a dat curaj și am decis să rezist și să merg mai departe.

Marea Dragoste/ revistatango.ro: Probabil că ai rezolvat ceva și pentru tot restul vieții, a fost ca o imunizare față de acel venin.

Claudia Pavel: Exact, se întâmplă o imunizare, corpul nostru se adaptează indiferent de situație, corpul nostru este magic! Acolo am conștientizat pentru a doua oară în viață ce miracol este corpul omenesc. Mai avusesem aceeași revelație atunci când l-am născut pe Noah. Și acum, pentru a doua oară, am înțeles că noi avem o putere enormă de vindecare, corpul nostru este făcut să se adapteze oricărei situații. Aceeași situație a fost și în momentul în care mi-am rănit glezna, nu mai puteam să pun piciorul în pământ și, totuși, după opt zile am reușit să reiau competiția și să alerg din nou. Am avut o întindere de ligamente, dar nu mi-au făcut RMN acolo, mi-au făcut doar o radiografie, acum urmează să-mi fac un RMN, pentru că deja au trecut trei săptămâni și glezna mea nu s-a vindecat, nu mai pot să merg pe tocuri deloc, dar eu m-am bucurat că ptot din nou să merg. Contează enorm și setarea mentală, eu cred că dacă tu vrei să stai acolo și să faci treabă, și-ți dorești din tot sufletul să te recuperezi – sigur, dacă nu este ceva grav, ferească Dumnezeu, cum a pățit Anda – poți.

Marea Dragoste/ revistatango.ro: Tu, Paula, când ai văzut-o că e în halul ăla de ciupită, de plină de răni, ce-ai zis, ce-ai făcut, ai plâns?

Paula Pavel: Nu am plâns, dar am fost foarte îngrijorată. Când au început s-o muște insectele, am vorbit cu Claudia la telefon, pentru că a avut dreptul la un singur telefon, și mi-a spus că efectiv nu avea efect soluția de protecție împotriva insectelor pe care le-o dăduseră, că pur și simplu nu are niciun efect, e ca apa. Atunci am vrut să caut eu ceva bun, niște produse eficiente și să îi trimit… Sigur că nu era voie, mai ales că ei vor să își țină secretă adresa… Oricum, să recunoaștem, este în interesul oricărui reality-show să te lase să suferi, ca să faci audiență, în condițiile în care tu ești cumpărat, ești pus în arenă ca un gladiator.

Claudia Pavel: Într-adevăr, m-am simțit ca un gladiator de care nu-i păsa nimănui dacă moare în luptă, atâta timp cât lupta era spectaculoasă. Am trecut și prin mari umilințe, am trecut prin tot felul de stări, pentru că ne-am simțit folosiți, desconsiderați, mai ales în momentele în care sufeream… Iar eu așa am fost crescută de mama și de tata, să iau apărarea celor mai slabi ca mine, așa că din acest grup eu și Giani eram cei mai vocali și ne-am certat de multe ori cu producția, cred că în fiecare zi mă certam cu ei pentru colegii noștri pentru ce mi se părea nedrept, pentru că totuși nu eram sclavii nimănui, ok, am venit acolo, am știut fiecare pentru ce am semnat și unde am venit, dar erau lucruri care întreceau orice măsură, ne puneau nu doar sănătatea, ci și viața în pericol, și, totuși, cu toții avem părinți acasă, copii, frați, avem o viață de continuat după acest show și vrem să ne întoarcem acasă sănătoși. De acolo și reacția mea în momentul în care Anca Surdu i-a rupt piciorul Andei! Eu am fost singura care a reacționat, pentru că am înnebunit de revoltă! Cum să faci așa ceva? Ea a dat în toate, pe toate le-a faultat, și a vrut s-o faulteze și pe Belbița, intenționat le-a faultat, ăsta a fost jocul ei!

Marea Dragoste/ revistatango.ro: Cum e posibil?! Noi știm că sportivii sunt primii care respectă fair play-ul…

Claudia Pavel: Sportivi erau cei din echipa mea, pentru că erau campioni, restul sunt amatori, cei din echipa Războinicilor nu sunt sportivi adevărați, una face fitness, alta face sală sau sunt oameni care au făcut, vreodată, sport, dar fără să aibă medalii sau competiții câștigate. Așa am fost eu crescută, așa sunt tot timpul, iau apărarea celui mai slab, nu suport nedreptatea, nu pot, chiar cu riscul de a pica prost la televizor, cum s-a întâmplat acum.

Marea Dragoste/ revistatango.ro: Lucrurile astea nici nu s-au văzut la televizor, tu nu ai apărut în emisiune ca fiind cea bună, care îi ajută pe cei din jur…

Claudia Pavel: Din păcate, la asta te înhami când semnezi un asemenea contract, iar în reality show-uri producătorii își aleg câte un personaj pe o anume tipologie: personajul pozitiv, personajul negativ, personajul ignorant, cel neinteresant, iar eu am fost aleasă să apar ca fiind

  • Credit: PAUL BUCIUTA/ Marea Dragoste

Pagini:  1 2 3

 

Categorii:
Interviuri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *