fbpx

Claudia Pavel: Eu nu am decât adevărul meu, atât, cu el trăiesc și pentru el trăiesc

de

În competiția Exatlon, transmisă pe Kanal D, Claudia Pavel a stârnit, fără să știe și fără să vrea, cele mai aprige discuții. Imaginile care sugerau apropierea dintre ea și colegul ei din echipa Faimoșilor, Cătălin Cazacu, au născut aici un scandal monden, în care o tânără s-a declarat părăsită de Cătălin, prilej pentru opinia publică să explodeze într-un șir de acuzații la adresa… Claudiei. După principiul românesc care absolvă bărbații de orice răspundere a fidelității asumate de ei înșiși și acuză tot femeile că strică relațiile altor femei – chiar și când nu știu unele de existența celorlalte. Cum au stat lucrurile, de fapt? Cu sufletul deschis, Claudia Pavel ne-a primit la ea acasă, într-o dimineață în care am luat micul dejun cu ea și cu sora ei, Paula, la lumina flăcării din șemineu. Și a trecut și micul Noah, din când în când, prin cadru, pentru câte o îmbrățișare…

Marea Dragoste/ revistatango.ro: Cât de greu a fost, Claudia, la Exatlon, e mai greu decât se vede la televizor?

Claudia Pavel: Este mult mai dificil în realitate și îmi pare rău că la televizor nu se vede totul, pentru că este o competiție extrem de grea. Este, de fapt, un concept de emisiune foarte apropiat de Survivor, singura diferență este că avem totuși o scândură deasupra capului și una dedesubt, și că nu trebuie să ne facem noi rost de scândură. Sau că nouă ni se dădea bricheta să ne facem focul, nu frecam două lemne, dar, în rest, cam aceeași situație era. Nu aveam nici duș, nici șampon, nici perie de păr, nu aveam aproape nimic.

Marea Dragoste/ revistatango.ro: Când ai primit propunerea și ce te-ai gândit prima dată?

Claudia Pavel: Am primit propunerea la final de noiembrie 2017. Am zis Da, de principiu, din prima clipă, pentru că mi părut o idee foarte tare, mai ales că mi s-a explicat că este vorba despre un alt fel de reality show, că este vorba despre o competiție sportivă și că voi avea colegi serioși, din lumea sportului, campioni olimpici, campioni mondiali. Am aflat că eu aș fi cam singura care are nici un fel de titlu sportiv, eu, împreună cu altă colegă din breaslă. Ulterior, am aflat că era vorba de Anda Adam și m-am bucurat…

Marea Dragoste/ revistatango.ro: De ce te-ai bucurat, sunteți prietene?

Claudia Pavel: Nu eram prietene înainte, dar ne știam de 20 de ani și, dacă totuși am rezistat amândouă în breasla asta atâția ani, m-am gândit că nu putem fi chiar atât de diferite și m-am bucurat că va fi acolo cineva cunoscut. Pe Giani Kiriță îl mai cunoșteam, pentru că noi ne împrieteniserăm când am paricipat la Fort Boyard, o altă emisiune de la PRO TV, unde am fost cu el în aceeași echipă. Dar nu am știut de el de la început, de fapt, la început nu am știut despre nimeni, abia pe măsură ce am avansat cu pregătirile am mai aflat câte ceva.

Marea Dragoste/ revistatango.ro: Deci ai zis Da din prima!

Claudia Pavel: Am zis Da la prima întâlnire, dar, evident, un Da de principiu, pentru că am anunțat că răspunsul final îl dau după ce discut cu familia mea. Și asta am făcut, am venit acasă și am discutat cu mama, cu tata, cu Paula, cu Noah, pentru că noi ne sfătuim pentru fiecare decizie pe care o luăm. Și ei toți au spus: Da, du-te!

Paula Pavel: Mai târziu, când am văzut prin ce trece Claudia acolo, eu recunosc că am regretat că nu m-am opus, m-am simțit vinovată! Știam că va fi pentru ea o experiență foarte tare, dar am avut remușcări, când am văzut-o accidentată, plină de bube din cap până-n picioare, chinuindu-se în frig. Claudia ne-a spus că, totuși, i-a plăcut acolo, dar noi, văzând doar ce era la televizor, nu aveam cum să știm ce e în sufletul ei.

Claudia Pavel: Paula mă cunoaște chiar mai bine decât mă cunosc eu pe mine. Dar adevărul gol-goluț este că, da, oricât de greu ar fi fost, mie mi-a plăcut să fiu acolo și m-am bucurat că am putut să merg. Mai primisem, în ultimii ani, tot felul de alte propuneri pentru alte reality show-uri pe care le-am refuzat, pentru că era Noah prea mic, dar acum, el crescând, având deja cinci ani, l-am întrebat: ”Ești de acord să plece mami?” și a zis și el că da. E adevărat că am tot avut tot felul de remușcări și că mi-am făcut multe probleme la nivel de conștiință din cauza copilului, însă Paula m-a asigurat că el va fi ok.

Marea Dragoste/ revistatango.ro: Noah are norocul ăsta, că are două mame…

Claudia Pavel: Chiar trei, că noi așa îl creștem! (râde) Și atunci mi-am luat inima în dinți și am zis: Ok. Oricum, până la urmă tot pentru el am plecat, și pentru mine, dar și pentru el, fiindcă o mamă care muncește se duce la muncă și pentru copil. De fapt, toți cei care aveam copii eram acolo și pentru ei. Eu m-am dus și pentru experiență, dar, de ce să nu recunosc, în primul rând pentru mine televiziunea este un job și se și câștigă bani din asta.

Marea Dragoste/ revistatango.ro: Pentru tine a fost și foarte greu pentru că ai pățit reacția aceea alergică manifestată printr-o erupție pe tot corpul. Și acum se văd urmele și ești plină de semne pe picioare.

Claudia Pavel: Mi-a fost foarte greu pentru că imediat după primele zile insectele au început să-și facă de cap și am descoperit că sunt alergică la înțepăturile acelea, pentru că și alții erau înțepați, dar lor nu li se umflau înțepăturile în halul în care mi s-au umflat mie. Producția a decis

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Pagini:  1 2 3

 

Categorii:
Interviuri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.