fbpx

Noah, băiețelul Claudiei Pavel, cântă superb alături de mama lui: Have Yourself A Merry Little Christmas

de

Claudia Pavel a anunțat debutul muzical al lui Noah, băiețelul ei, mama și fiul înregistrând împreună unul dintre cele mai frumoase colinde de Crăciun, alături de Orchestra Metropolitană București dirijată de Daniel Jinga și  în colaborare cu Sprint Music.

“Melodia pe care o cânt împreună cu fiul meu, Noah, se numește “Have Yourself A Merry Little Christmas”. Este unul dintre cele mai frumoase colinde. A fost cântată pentru prima dată în 1944, în musicalul “Meet me în St Louise”, și este unul dintre colindele mele favorite americane din toate timpurile. Mereu mi-am dorit să îl cânt și mă bucur că am avut ocazia să îl cânt acum alături de Noah pentru că nu este nimic mai frumos pe lumea asta să cânți colinde de Crăciun alături de puiul tău.  Practic e un fel de debut al lui Noah în showbiz, asta nu înseamnă neapărat că va face carieră din muzică decât dacă el va alege. Este clar că iubește să cânte și să danseze, asta face de dimineață până seara acasă și îmi amintește de mine când eram mică, își înregistrează singur emisiuni.  A fost prima experiență într-un studio profesional, am tras la Liviu Elekes, iar Noah mi-a spus că este cea mai frumoasă zi, cea în care a tras în studio. Orchestrația și întreaga idee este făcută de către Daniel Jinga, dirijorul Orchestrei Metropolitane București, sora mea mi-a făcut sylingul și make-up -ul. Noah și-a ales singur costumul dintr-un magazin de la Disneyland. La filmări a fost o super atmosferă, am terminat de filmat în 4 ore. Am filmat la domnul Țânțăreanu acasă, la noi, în Paradisul Verde, locația este superbă!”, a declarat Claudia.

Artista este extrem de încântată de faptul că a reușit să înregistreze colindul ei preferat alături de băiatul său.

“Sunt super fericită că am reușit să cânt alături de Noah acest colind. Pasiunea lui pentru muzică o moștenește cu siguranță de la mine. Îmi amintește foarte mult de mine când eram mică, el cântă toată ziua, de dimineață până seara, are o voce de înger și nu cred că este conștient de cât de talentat este!  Eu însă sunt conștientă de lucrul ăsta, încă de când era el foarte mic i-am recunoscut talentul, la trei luni îngâna  piesa mea favorită de la Rihanna. Am simțit de atunci că are înclinații muzicale serioase și că a primit acest dar minunat de la Dumnezeu! Anul acesta eu i-am propus lui Daniel Jinga să facem colindul împreună și pentru că Noah a fost suficient de mare am fost de acord cu toții să cântăm împreună acest colind minunat și sunt extrem de încântată că a fost posibil acest lucru. Visul meu dintotdeauna a fost să cânt alături de o orchestră simfonică și iată că Noah a reușit lucrul acesta de la 6 ani. Nu e nimic mai frumos decât să auzi toate instrumentele muzicale alături de tine. Este feeric!”, a mai adăugat Claudia Pavel.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Tag-uri:
· ·
Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.