fbpx

Corina Bernschutz și Cătălin Marinca – În căutarea muzicii inimii

de

Corina Bernschutz Marinca și Cătălin Marinca sunt pentru cei din jur dovada că există oameni predestinați unul altuia. Merg împreună pe drumul spiritualității și el evoluției, fără să uite să trăiască eficient și printre oameni, el cu un job de precizie, ea cu o afacere de succes.

Fotografii de Paul Buciuta realizate la Ceainăria Bernschutz & Co. Universitate

Corina este fondatoarea ceainăriilor Bernschutz & Co. și a festivalului dedicat feminității care a avut cea dintâi ediție la final de martie 2019, VenusFest. De altfel, Corina arată și se poartă cu grația și fermitatea unei zeițe și, despre toate aspectele unei astfel de vieți, în care-și asumă și putere, și delicatețe deopotrivă, scrie pe site-ul venusdinbucuresti.ro. De fapt, ea e Venus din București. O Venus îmbrăcată mereu elegant. O Venus mamă a unui băiat vesel de 10 ani, pe care îl cheamă Tim, și care o însoțește pretutindeni și o ajută, uneori, la treburile ceainăriei. O Venus manager. O Venus care practică numerologia.

Soțului ei, lui Cătălin Marinca, i se spune Hathorul, pentru că prietenii l-au declarat la un moment dat, acum mulți ani, unul dintre hathorii rătăciți pe pământ, hathorii fiind un grup de ființe intergalactice, conectate cu planeta noastră prin intermediul templului zeiței Hathor din Egipt. Deci știa că o zeiță îl leagă de pământ, dinainte s-o întâlnească pe Corina.

Ea fredonează de când se știe și-și caută sunetul inimii, iar textele din jurnale și le începe, de când era copilă, așezând o cheie sol înaintea frazei dintâi a fiecărei zile.

El practică vindecarea prin muzică, susține concerte de boluri tibetane și instrumente sacre, ale căror sunete curăță, renasc, vindecă și ajută creierul să se relaxeze, inducând astfel o profundă stare meditativă cu efecte binefăcătoare. Și acompaniază sunetele bolurilor cu incantația sa vibrantă.

Ea a avut, în urmă cu aproape un deceniu, o ieșire din corp și, pe drumul dintre vieți, s-a rătăcit și a crezut că va pleca de tot. A ghidat-o acasă un sunet, o incantație. Când a revenit la viață, i-a întrebat pe cei care vegheau lângă patul ei de boală dacă, nu cumva, i-au cântat. N-au înțeles nimic din întrebarea ei. Acolo fusese liniște.

Peste câțiva ani, când l-a întâlnit pe Cătălin, atunci când l-a auzit prima oară cântând și incantând i-a recunoscut glasul. Era același care o adusese acasă, deși nu se cunoșteau pe atunci.

Corina, ca maestră a numerologiei, cântărește mereu destinele celor din jur prin prisma datelor lor de naștere ori de întâlnire și i s-a confirmat și din îmbinarea cifrelor pe hârtie că ea și Cătălin au un drum de iubire de făcut amândoi. Numai că toți cei care îi privesc dinafară și văd lumina care-i înconjoară atunci când sunt împreună, știu că și-ar fi dat seama de asta, oricum, fie că ar fi verificat compatibilitatea lor numerologică, fie că nu. Era, pur și simplu, scris în stele.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Personalitati

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.