fbpx

Cum trebuie să îți alegi încălțămintea pentru sezonul rece?

de

Dorința de a face cele mai potrivite achiziții pentru garderobă este adeseori îngrădită de posibilitățile financiare ale momentului. Să știi cel mai bine ce ți se potrivește poate fi cheia acestei probleme, soluția pentru a avea o garderobă practică și în același timp, actuală.

Iată de ce trebuie să ții cont în alegerile tale

Bugetul și confortul tău vor fi salvate în momentul în care vei ști care vor fi situațiile reale în care vei folosi produsul pe care dorești să-l achiziționezi. Formulează-ți în minte întrebarea „cât de util îmi este acest produs?” și încearcă să alegi ceea se pliază cel mai mult necesităților tale.

În acest caz, încălțămintea de toamnă-iarnă pentru sezonul care tocmai a debutat.

Înainte de a face orice alegere, ar fi bine să știi unde și când vei purta cel mai des perechea pe care ți-o dorești, dar și care sunt modelele de încălțăminte care se poartă în acest an. Opțiunea ideală trebuie să se adapteze activităților tale zilnice, astfel ca achiziția făcută să-ți satisfacă necesitățile cele mai importante. Gândește practic și pune în balanță ce este mai important pentru tine, care este stilul care ți se potrivește cel mai bine și astfel vei putea alege perechea de încălțări care te va salva în cele mai frecvente situații.

 

  1.   Pentru timpul liber

 

 

 

 

 

Dacă ești o persoană activă, căreia îi plac ieșirile în natură și plimbările lungi prin pădure, alege o pereche de ghete îmblănite, cu talpă solidă și comodă. Ține cont și de materialul din care sunt făcute, de faptul că în plimbările tale vei străbate locuri îmbibate de apă și vei avea nevoie de încălțăminte impermeabilă. Poți opta și pentru cizme de damă din piele, o variantă care poate înlocui ghetele în astfel de situații. Ai o mulțime de opțiuni la dispoziție pe site-ul Reverse.ro. Aceleași ghete le vei putea purta și la cumpărături, le vei putea combina cu o pereche de blugi, sau chiar la o fustă sport.

 

 

  1.     Pentru birou

Dacă ești angajată și îți place să fii elegantă la birou, o pereche de cizme este indispensabilă din garderoba ta. Pot fi cu toc, joase, sau cu platformă, depinde de stilul tău personal. La alegerea lor este bine să ții cont de preferințele tale vestimentare și de culorile pe care le folosești cel mai frecvent. Orientează-te în acest sens spre culori neutre, astfel vei putea combina cel mai ușor încălțămintea cu hainele preferate pentru birou.

 

  1.     Pentru ocazii speciale

Dacă îți plac ieșirile mondene și le faci frecvent, ar fi bine să nu ignori botinele, o variantă care te poate salva în cele mai variate cazuri posibile: la o ieșire cu prietenele, o sesiune de shopping la mall, o seară la teatru, o aniversare în familie. Dacă le alegi inteligent, pot fi o piesă foarte adaptabilă. Le poți asorta cu pantaloni casual, sau cu o rochie elegantă. O pereche de botine bine alese poate completa orice stil, fie el casual, sport, sau elegant.

 

Dacă faci alegerile potrivite, cele trei perechi de încălțăminte vor fi ideale pentru orice ținută din sezonul actual. Nu uita însă și importanța de a fi comode, o chestiune care îți va asigura confortul necesar și starea de bine!

 

Sursa foto: Pexels.com

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Tag-uri:
Categorii:
Advertorial

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.