fbpx

10 cadouri inedite prin care îi arăți că e specială

de

Fie că e vorba de mama, bunica, sora sau o prietenă, sigur ai câteva femei în viața ta care îți fac zilele mai bune și pe care vrei să le recompensezi cu cele mai frumoase cadouri. Dar, pentru că ești ocupată și sărbătorile sunt foarte aproape, poate fi complicat să găsești cel mai potrivit cadou.

 

Descoperă câteva idei idei pe care orice femeie le va aprecia:

 

1. Troller rezistent

 

Toată lumea călătorește la un moment dat și are nevoie de un bagaj în care lucrurile să încapă eficient, dar să nu ocupe nici foarte mult spațiu în caz că zboară cu avionul. Alege un troller standard 55x40x20 și ai grijă să fie foarte bine făcut ca să fii sigură că va rezista bine de-a lungul anilor.

 

2. Încălțăminte de calitate

 

O pereche de încălțăminte confortabilă îți poate face ziua mai bună. Chiar dacă trebuie să stai în picioare sau să te plimbi mult, nu vei obosi dacă ai ales perechea de ghete potrivită. Alege să dăruiești ghete de damă realizate din materiale de calitate, optând pentru un model potrivit persoanei speciale din viața ta.

 

3. Căști cu izolare fonică

 

Se întâmplă deseori la muncă, pe drum sau acasă să ai nevoie de liniște completă ca să te concentrezi sau ca să te relaxezi. O idee foarte bună de cadou sunt căștile cu izolare fonică, ce îți permit să blochezi toate zgomotele externe și să asculți doar muzica preferată.

 

4. O geantă elegantă

 

Niciodată nu poți să ai prea multe genți. Nu poți da greș dacă dăruiești o geantă cu model clasic (tote bag sau birkin), într-o culoare neutră (negru, gri, crem), care să se potrivească cu orice ținută alege persoana respectivă să poarte.

 

5. Difuzor aromaterapie

 

Într-o eră aglomerată în care majoritatea oamenilor suferă de stres, sunt apreciate toate metodele de relaxare. Poți oferi cadou un difuzor de aromaterapie, la pachet cu câteva uleiuri esențiale recunoscute pentru proprietățile calmante precum portocală, roiniță și lavandă.

 

6. E-book reader

 

Cititul este o metodă foarte bună de relaxare, dar multe persoane se plâng că nu mai au timp să facă asta. Pentru a rezolva această problemă, poți dărui un e-book reader care este foarte mic și încape cu ușurință în orice geantă. Astfel, cea care îl va primi va putea citi în timp ce face naveta.

 

7. Pătură cu greutăți

 

Persoanele care au folosit această pătură cu greutăți o laudă deoarece se simt mai calmi atunci când o folosesc și reușesc să adoarmă mai ușor. Dacă vrei să ajuți și tu pe cineva să se relaxeze, îi poți oferi cadou acest tip de pătură.

 

8. Aparat Polaroid

 

Aparatele Polaroid au o nostalgie anume, te ajută să îți amintești de copilărie atunci când toate pozele erau în format fizic, nu doar pe dispozitive digitale. Este cadoul perfect pentru o prietenă din copilărie alături de care ai deja multe amintiri, dar vrei să îți formezi și unele noi.

 

9. Kit pentru prăjituri

 

Dacă ai o amică pasionată de gătit, o poți încuraja cu un kit pentru prăjituri care să includă accesorii pentru ornarea torturilor și biscuiților. În plus, vei profita și tu de pe urma acestui cadou deoarece vei mânca deserturi delicioase.

 

10. Oglindă pentru machiaj cu lumini

 

Pentru pasionatele de machiaj, o oglindă cu lumini este cadoul perfect. Alege una portabilă care să poată fi folosită oriunde, în special în locurile care nu se bucură de foarte multă lumină naturală.

 

Orice femeie va fi fericită să primească unul din cadourile de mai sus, de la ghete, difuzor, troller sau oglindă, până la pătură sau set de gătit. Atunci când oferi cadoul, nu uita să incluzi și o felicitare în care să îi urezi toate cele bune din inimă.

 

Sursă foto: Shutterstock.com

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Tag-uri:
·
Categorii:
Advertorial

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.