Detalii picante despre viata amoroasa a lui Elizabeth Taylor cu J.F. Kennedy, intr-o noua biografie

de

Starul cinematografiei americane Elizabeth Taylor ar fi avut relatii intime cu presedintele John F. Kennedy si cu actorul Robert Stack, pe cand aceasta era adolescenta, se arata in cea mai recenta biografie neautorizata a actritei.

Noua biografie a actritei, “Elizabeth Taylor: There is Nothing Like a Dame”, a fost scrisa de Danforth Prince si Darwin Potter. Autorii au petrecut multi ani incercand sa obtina informatii inedite despre una dintre cele mai frumoase vedete hollywoodiene.

 

Noul volum promite sa ofere cititorilor detalii picante “despre iubirile, relatiile si viata amoroasa a lui Liz Taylor”.

 

Potrivit lui Prince si Porter, Reagan avea 36 de ani cand a invitat-o pe mult mai tanara Taylor sa cineze alaturi de el la resedinta lui din Hollywood Hills. Atunci presedintele american a cazut in mrejele adolescentei cu ochi violet.

 

Biografia autorizata a lui Elizabeth Taylor mai consemneaza o discutie pe care aceasta ar fi avut-o cu un prieten apropiat: “Reagan s-a purtat cu mine de parca as fi fost o femeie in toata firea, ceea ce m-a incantat. Ne-am asezat pe canapea si eram sigura ca si-ar fi dorit sa preia fraiele, dar parea prea rusinos sa faca primul pas. Eu am fost agresoarea. Dupa un preludiu infocat pe canapea, am ajuns in dormitor”.

 

Detaliile cu privire la relatia lui Taylor cu Kennedy ii vor surprinde cu siguranta pe cititorii noii biografii, deoarece autorii spun ca actrita si politicianul obisnuiau sa participe, alaturi de actorul Robert Stack, la escapade sexuale care se desfasurau in piscina politicianului.

 

Danforth Prince si Darwin Potter sustin, de asemenea, ca Elizabeth Taylor a avut legaturi amoroase cu alte staruri, printre care Peter Lawford, Errol Flynn, Tony Curtis, Paul Newman si Frank Sinatra, pe care ar fi incercat sa il santajeze pentru a o lua de sotie, spunandu-i ca ii poarta copilul.

 

Insa marea iubire a lui Liz Taylor a fost actorul Richard Burton, cu care aceasta s-a si casatorit. Intr-un pasaj din jurnalele sale intime, Burton marturisea: “Am fost exagerat de norocos toata viata mea, dar cel mai mare noroc al meu a fost Elizabeth. Ea m-a transformat intr-un barbat model, dar nu intr-un infatuat, este o iubita-amanta extraordinara si salbatica, e timida si spirituala si greu de pacalit”. “E o actrita stralucita, e frumoasa dincolo de orice vis pornografic, poate fi aroganta si indaratnica, dar si iertatoare si iubitoare. Imi tolereaza defectele si dependenta de alcool, o doare stomacul cand sunt departe de ea si in plus ma iubeste. E ca un catalog ce nu poate fi parcurs in intregime, un almanah pentru bietul Richard. Si o voi iubi pentru totdeauna”, a adaugat actorul.

 

Chiar si dupa cel de-al doilea divort dintre ei, pasiunea dintre celebra Liz – care a murit anul trecut, la varsta de 79 de ani – si Burton a continuat sa existe, iar acesta si-a exprimat devotamentul pentru fosta lui sotie in alte cateva note.

 

Elizabeth Taylor si-a castigat celebritatea la 12 ani, cu rolul din filmul “Vis de glorie” (1944), si a fost recompensata cu doua premii Oscar, pentru “Butterfield 8” (1960) si “Cui ii e frica de Virginia Woolf?” (1966), in acesta din urma avandu-l partener tot pe Richard Burton.

 

MEDIAFAX

 

 

 

Categorii:
MoneyChat

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *